Κεντρική NBA Στο “κενό” οι διαπραγματεύσεις Μπακς-Πάρκερ
NBA

Στο “κενό” οι διαπραγματεύσεις Μπακς-Πάρκερ

jabari parker bucks

Οι Μιλγουόκι Μπακς κι ο Τζαμπάρι Πάρκερ δεν κατόρθωσαν να έρθουν σε συμφωνία για επέκταση συμβολαίου, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης θα γίνει restricted free-agent το καλοκαίρι. Η προθεσμία έληξε πριν από λίγες ώρες κι ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα μπορεί να δεχθεί προτάσεις στην επόμενη off-season, αν κι οι Μπακς θα μπορούν να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε προσφορά, διατηρώντας τον στην ομάδα.

Ο Πάρκερ θα εξαντλήσει το ρούκι συμβόλαιό του φέτος και τα χρήματα που θα λάβει το καλοκαίρι θα εξαρτηθούν από την έκβαση της υγείας του. Ο 22χρονος αναρρώνει από σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο και προβλέπεται να επιστρέψει τον Φεβρουάριο στην αγωνιστική δράση. Είναι, μάλιστα, η 2η φορά στη “νεαρή” καριέρα του που χτυπά στο ίδιο σημείο.

Την περσινή σεζόν, προτού τραυματιστεί, ο Πάρκερ πετούσε “φωτιές”, έχοντας 20.1 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά αγώνα, σουτάροντας με 36.5% από τη γραμμή του τριπόντου. Συνέθετε, μάλιστα ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Γιάννη στις θέσεις των φόργουορντ, αποδεικνύοντας ότι είναι το 2ο σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…