Κεντρική NBA Στο “καναβάτσο” με… άνεση οι Μπουλς (vid)

Στο “καναβάτσο” με… άνεση οι Μπουλς (vid)

jonas valanciunas justin holiday

Η εποχή του ανελέητου tanking ξεκίνησε για τους Σικάγο Μπουλς, με τους “ταύρους” να αδυνατούν να φανούν ανταγωνιστικοί. Οι Τορόντο Ράπτορς δεν δυσκολεύτηκαν στιγμή, επικρατώντας με 117-100, σε ένα ματς που η διαφορά ήταν μονίμως πάνω από τους 15 πόντους από τα μισά της 2ης περιόδου κι έπειτα.

Η 2η περίοδος ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά, με τους Ράπτορς να “τρέχουν” σερί 20-2, έχοντας, μάλιστα, τους “παγκίτες” τους στην πεντάδα! Ο Σι Τζέι Μάιλς ήταν τρομερός, με 22 πόντους και 6/9 τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής, ο Γιόνας Βαλαντσιούνας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της ρακέτας (23 πόντοι, 15 ριμπάουντ, 9/17 σουτ) ενώ ο Νόρμαν Πάουελ έδωσε δείγματα ενός εξαιρετικού γκαρντ/φόργουορντ, με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Όσον αφορά το δυναμικό δίδυμο της περιφέρειας, ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν δεν βρήκε διαδρόμους, καθώς οι Μπουλς αγνοούσαν επιδεικτικά το σουτ του, μένοντας στους 11 πόντους με 2/9 σουτ. Από την άλλη, ο Κάιλ Λάουρι είχε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ κι 9 ασίστ, δίχως να βάλει το πόδι στο “γκάζι”.

Όσον αφορά τους Μπουλς, οι “ταύροι” έδειχναν ανά διαστήματα ότι θα υπηρετήσουν, επιτέλους, το δόγμα του κόουτς, Φρεντ Χόιμπεργκ, έχοντας περισσότερη κίνηση της μπάλας, αν και τους λείπει η ποιότητα, ώστε να είναι αποτελεσματικοί. Ο Ρόμπιν Λόπεζ είχε 18 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Λάουρι Μάρκανεν τα πήγε περίφημα στο ντεμπούτο του (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ενώ ο Τζάστιν Χόλιντεϊ έχει κάνει αρκετές ομάδες να μετανιώσουν που δεν τον απέκτησαν το καλοκαίρι (15 πόντοι).

Τα highights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…