Κεντρική Basket League Κύμη Στην Κύμη ο ΜακΓκι!

Στην Κύμη ο ΜακΓκι!

gary macgee

Στην Κύμη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκάρι ΜακΓκι, ο οποίος θα αντικαταστήσει στην ομάδα τον τραυματία Ο’ Μπράιαν, ο οποίος αποχώρησε από το σύλλογο. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη γερμανική, Τούμπιγκεν, ενώ τη σεζόν 2015/12016 αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Γκάρι ΜακΓκι, ο οποίος θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας μας τον τραυματία Τζέικ Ο’ Μπράιαν.

Ο Γκάρι ΜακΓκι είναι 29 ετών, γεννημένος στις 28 Οκτωβρίου του 1988, έχει ύψος 2,09 μ. και αγωνίζεται ως σέντερ. Το 2011 αποφοίτησε από το κολέγιο του Pittsburgh, όπου στην τελευταία του σεζόν αναδείχτηκε καλύτερος αμυντικός της ομάδας του.

Αμέσως μετά ήρθε στην Ευρώπη και έπαιξε σε πολλές διαφορετικές χώρες, όπως η Τουρκία, η Γερμανία, η Γαλλία, το Κόσσοβο, η Ρουμανία και η Ισπανία. Την σεζόν 2015/16 ο ΜακΓκι αγωνίστηκε στην Ελλάδα και τον Κολοσσό Ρόδου έχοντας 8,6 πόντους και 5,5 ριμπάουντ κατά μ.ο., ενώ την επόμενη χρονιά πήγε στην γερμανική, Τούμπινγκεν.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης αναμένεται αύριο στην χώρα μας και θα ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας, έτσι ώστε να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…