Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Στην Κρήτη το “Olympiacos BC Road Store”

Στην Κρήτη το “Olympiacos BC Road Store”

road site

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε στον κόσμο της ομάδας πως το “Olympiacos BC Road Store” θα βρίσκεται στην Κρήτη και δη στα “Δύο Αοράκια” ενόψει της αναμέτρησης των “ερυθρόλευκων” με την Μπασκόνια (12/10, 21:00), στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό μας και το “Official Olympiacos BC Road Store“, ως πιστός φίλαθλος, θα είναι δίπλα του και σε αυτό το ξεκίνημα!

Η πιο επιτυχημένη ευρωπαϊκή ομάδα της τελευταίας δεκαετίας, φορά την ευρωπαϊκή της εμφάνιση και ρίχνεται στη “μάχη”, απέναντι στην Μπασκόνια. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη, στις 12 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου (“Δύο Αοράκια”), που θεωρείται η δεύτερη έδρα του μπασκετικού Ολυμπιακού μας.

Το αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού, ακολουθώντας πιστά την αποστολή του Θρύλου και συνεχίζοντας τη βραβευμένη πορεία του σε όλες τις εκτός έδρας εμφανίσεις του στην Ελλάδα κι όχι μόνο, θα ανοίξει τις… πύλες του σε όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας, που θα βρεθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης, για να δουν από κοντά και να ενισχύσουν με το πάθος τους και την αγάπη τους τον Ολυμπιακό μας.

Φυσικά, από το ευρωπαϊκό ξεκίνημα του Θρύλου δεν γίνεται να απουσιάζει ο αγαπημένος σε όλους μας, “Θρυλέων“! Θα βρεθεί, λοιπόν, για μια ακόμη φορά στην Κρήτη, αφού είναι το δεύτερο “σπίτι” του, περιμένοντας μικρούς και μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού μας στην πλατεία “Δασκαλογιάννη” (δίπλα στην πλατεία “Ελευθερίας” και πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης), αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο του Ηρακλείου (“Δύο Αοράκια”) για να παίξουν, να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Φυσικά, θα υπάρξουν πολλές ακόμα εκπλήξεις και πλούσια δώρα!

Επίσης, διάθεση εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα θα γίνεται από το “Official Olympiacos BC Road Store“, στην πλ. Δασκαλογιάννη, τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του “Official Olympiacos BC Road Store”:
Τρίτη 10/10
Πλατεία “Δασκαλογιάννη” (πλησίον πλ. “Ελευθερίας”): 10.00 – 21.00.
Τετάρτη 11/10
Πλατεία “Δασκαλογιάννη” (πλησίον πλ. “Ελευθερίας”): 10.00 – 21.00.
Πέμπτη 12/10
Πλατεία “Δασκαλογιάννη” (πλησίον πλ. “Ελευθερίας”): 10.00 – 17.00.
Κλειστό γυμναστήριο (“Δύο Αοράκια”): 18.00 – 1 ώρα μετά τη λήξη του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …