Κεντρική Elite League Σουρλής: “Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους”

Σουρλής: “Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους”

sourlis

Ο Γιώργος Σουρλής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αμαρουσίου για τη σημερινή (21/10, 18:00) εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας των βορείων προαστίων με την Καρδίτσα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

“Πιστεύω ότι μπήκαμε λίγο “ψαρωμένοι” στο πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι και όταν δεν είχαμε να χάσουμε κάτι δείξαμε τον χαρακτήρα μας σαν ομάδα κι το τι είδους ομάδα είμαστε. Άμυνα σκληρή και up tempo παιχνίδι στην επίθεση. Απλώς αργήσαμε να το κάνουμε ένα ημίχρονο που σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρείτε από τις αντίπαλες ομάδες”, σχολίασε αρχικά για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς και πρόσθεσε:

“Στην A2 βάσει εμπειρίας θα σου πω ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους γιατί πολύ απλά όλες οι ομάδες έχουν παίχτες με ποιότητα που στην καλή τους μέρα μπορούν να κάνουν την διαφορά. Οπότε σε αυτό το χρονικό σημείο του πρωταθλήματος όλα τα παιχνίδια είναι ανοικτά και δεν παίζει ρόλο τι έχει κάνει ο άλλος στα προηγούμενα παιχνίδια γιατί οι βαθμολογίες και οι θέσεις δεν είναι πραγματικές.  Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …