Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Άρη”

“Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Άρη”

aek 3

Το Λαύριο Megabolt υποδέχεται, αύριο (21/10, 18:30), τον Άρη, για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος τόνισε -μέσω του μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ- πως η ομάδα του Χρήστου Σερέλη σέβεται, ωστόσο, δεν φοβάται τους “κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ, που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Σεβόμαστε τον Άρη, αλλά στην έδρα μας δεν φοβόμαστε

Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, χάσαμε την ευκαιρία να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα από πολύ νωρίς. Δεν παίξαμε καλά κι ήταν φυσιολογικό το ότι χάσαμε. Δεν πρόκειται και δεν πρέπει να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αφήσουμε πίσω μας το συγκεκριμένο ματς και να προχωρήσουμε μπροστά.

Εν προκειμένω στον αγώνα με τον Άρη. Έναν αγώνα σπουδαίο από κάθε άποψη και μία τεράστια πρόκληση για εμάς. Οι αντίπαλοί μας έχουν δείξει δύο πρόσωπα κι η απόδοσή τους είναι εντελώς διαφορετική, εντός κι εκτός έδρας. Πρόκειται, ωστόσο, για μία ιστορική ομάδα, με έμπειρους παίκτες και “βαριά” φανέλα, όπως επίσης και με έναν προπονητή-τοτέμ του ελληνικού μπάσκετ.

Σεβόμαστε απόλυτα τον Άρη, τους παίκτες του και τον κόουτς Γιαννάκη, αλλά στην έδρα μας δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Θα τα δώσουμε όλα και, μαζί με τον κόσμο, που είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το γήπεδο, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …