Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σε επηρεάζει όταν βλέπεις να κάνουν προπόνηση 10 άτομα”

“Σε επηρεάζει όταν βλέπεις να κάνουν προπόνηση 10 άτομα”

papapetrou

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την πάντα επικίνδυνη Ουνικάχα Μάλαγα (20/10, 21:00), για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στις απουσίες των συμπαικτών του, ενώ ανέφερε πως δεν υποτιμούν καμία ομάδα και θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ‘Ελληνα φόργουορντ:

Για το πως πρέπει να εμφανιστούν οι “ερυθρόλευκοι”: “Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το ξεκίνημα. Η Μάλαγα παίζει σκληρά και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να επιβάλουν το παιχνίδι τους και τη δυναμική τους. Εμείς είμαστε μια ομάδα που παίζει σκληρά στην άμυνα και πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας για να καταλάβουν πως έρχονται να παίξουν σε μια έδρα με μια ομάδα πιο σκληρή”.

Για τις απουσίες: “Σε επηρεάζει όταν βλέπεις να κάνουν προπόνηση 10 άτομα, σε επηρεάζει. Αλλά όσοι παίζουν μάχονται και δίνουν το 100%. Το σημαντικό είναι όσοι παίζουν να κερδίζουν παιχνίδια”.

Για την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τους Ισπανούς: “Δεν υποτιμάμε ούτε υπερεκτιμάμε κανέναν. Είναι ομάδα Ευρωλίγκα με γεμάτο σύνολο. Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και δεν υποτιμάμε κανέναν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…