Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σε χαλαρούς ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού

Σε χαλαρούς ρυθμούς ενόψει Παναθηναϊκού

strelnieks

Οι Πειραιώτες έκαναν το καθήκον τους απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο και σήμερα επέστρεψαν στις προπονήσεις, αφού δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό (8/10, 19:30).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ανέβασε ταχύτητα στη σημερινή προπόνηση, καθώς προηγήθηκε η αναμέτρηση του Κυπέλλου και έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην ανάλυση της χθεσινής εμφάνισης της ομάδας του. Στο Έλληνα τεχνικό δεν άρεσε η αμυντική λειτουργία των παικτών του, αφού δέχθηκαν 41 πόντους στο πρώτο μέρος, κάτι που δεν είναι τόσο σύνηθες για τους “ερυθρόλευκους”.

Το απουσιολόγιο του προπονητή του Ολυμπιακού περιέχει μόνο ένα όνομα, αυτό του Μπράιαν Ρόμπερτς, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και δεν θα προλάβει την αναμέτρηση απέναντι στους “πράσινους”.

Όσων αφορά τον αντικαταστάτη του Αμερικανού, αυτός θα είναι ο Γιάνις Στρέλνιεκς που θα πάρει χρόνο στον άσσο ώστε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε. Ο Λετονός χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη θέση στην αναμέτρηση απέναντι στον Φάρο ΓΣΛ και ικανοποίησε τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …