Κεντρική NBA Σχεδιάζουν να αποσύρουν τη φανέλα του Άλεν οι Γκρίζλις!
NBA

Σχεδιάζουν να αποσύρουν τη φανέλα του Άλεν οι Γκρίζλις!

tony allen memphis grizzlies

Ο Τόνι Άλεν υπηρέτησε τους Μέμφις Γκρίζλις επί 7 σεζόν, όντας πολύ αγαπητός στους φίλους της ομάδας για το αστείρευτο πάθος του και τις “σκυλίσιες” επιδόσεις του στην άμυνα. Παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται για κάποιον σταρ του πρωταθλήματος, οι ιθύνοντες του Μέμφις σκέφτονται να αποσύρουν τη φανέλα με το νο.9 προς τιμήν του 35χρονου άσου!

“Ο Τόνι ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες των Γκρίζλις στις 7 σερί παρουσίες τους στα πλέι-οφ και παραμένει αγαπητός στην κοινότητα του Μέμφις“, ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρόμπερτ Πέρα, σύμφωνα με το ESPN. Στη συνέχεια τόνισε: “Βοήθησε στο να εγκαθιδρυθεί μια κουλτούρα στο Μέμφις, επικεντρωμένη στη σκληράδα και την προσπάθεια”.

Ο Άλεν αγωνίστηκε στο Μέμφις από το 2011 έως το 2017, έχοντας 8.9 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.7 κλεψίματα ανά αγώνα ενώ συμπεριλήφθηκε 6 φορές στις κορυφαίες αμυντικές πεντάδες της χρονιάς (3 φορές στην πρώτη)! Το περασμένο καλοκαίρι, όμως, αναχώρησε για τη Νέα Ορλεάνη και τους Πέλικανς, καθώς είχε μείνει ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γκρίζλις επιθυμούν να αποσύρουν τη φανέλα και του Ζακ Ράντολφ, κάτι που ανακοίνωσαν εντός του καλοκαιριού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…