Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σαν μία γροθιά καλύψαμε τις απουσίες”

“Σαν μία γροθιά καλύψαμε τις απουσίες”

bogris

Ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των απουσιών, όμως αυτό δεν κόστισε στην ομάδα στους Πειραιώτες, που έφτασαν στην νίκη επί της Μπασκόνια. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Μπόγρης ανέφερε πως είναι μία ομάδα που δεν καταλαβαίνει από απουσίες, ενώ σχολίασε και την αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ:

Για τον αγώνα: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και το γεγονός ότι ήταν μακριά από το ΣΕΦ το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Έλειπαν σημαντικοί παίκτες και ήταν δύσκολο να προσαρμοστείς. Όλα τα παιδιά έκαναν ένα βήμα μπροστά. Μπράβο στον Αγραβάνη που κάλυψε το κενό του Τιλί. Είναι κίνητρο και για εμένα και για όλους. Αυτό κάνει ο πρωταθλητισμός. Έχουμε πολλούς παίκτες σε κάθε θέση και εμείς θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε ώστε να είμαστε καλύτεροι“.

Για τις απουσίες: “Είχαμε ένα πλάνο κόντρα στην Μπασκόνια. Όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Και ο Μάντζαρης και ο Στρέλνιεκς και ο Παπανικολάου ανταπεξήλθαν όπως και ο Τολιόπουλος. Όλα τα παιδιά δώσαμε πράγματα και έτσι σαν μια γροθιά θα συνεχίσουμε καλύπτοντας τα κενά και είναι σημαντικό πως μετά την ήττα στο ΣΕΦ δείξαμε αυτό το πρόσωπο. Τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα έκαναν ένα βήμα μπροστά για να καλύψουν τα κενά και αυτό έδειξε πως είμαστε μια ομάδα που δεν καταλαβαίνει από απουσίες. Και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι για να καλύπτουμε δύσκολες στιγμές γιατί η χρονιά είναι μεγάλη”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…