Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ ΠΣΑΚ: “Η εθνική ομάδα είναι πάνω απ’ όλους”

ΠΣΑΚ: “Η εθνική ομάδα είναι πάνω απ’ όλους”

psak

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας για το αποτέλεσμα της συνάντησης των εκπροσώπων Ευρωπαίων παικτών με τη FIBA, για τις εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ. Τον σύνδεσμο εκπροσώπησαν ο Γιάννης Καλαμπόκης και ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Αναλυτικά:
“Σε υπέροχο κλίμα έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων ευρωπαίων παικτών με τη FIBA, για τις εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ. Τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκ μέρους όλων των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, ο Γιάννης Καλαμπόκης και ο Μανώλης Παπαμακάριος, υποστήριξαν στη FIBA, ότι η πρόταση της είναι ρεαλιστική και τη βλέπουν θετικά. Προτεραιότητα του Συνδέσμου μας είναι η υγεία των αθλητών και στη συνέχεια το εθνόσημο. Όπως έχουμε πει ξανά, η εθνική ομάδα είναι πάνω απο όλους κι ολα.

Πολύ σημαντικό για όλους τους συνδέσμους παικτών, είναι το γεγονός, πως πλέον, θα έχουμε λόγο σε κάθε ζήτημα, θα έχουμε ενεργό ρόλο. Παράλληλα, με ανθρώπους της FIBA που μιλήσαμε, μας ενημέρωσαν πως γνωρίζουν για τις ενέργειες που κάνει ο Σύνδεσμος μας και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…