Κεντρική NBA Πρωτιά για τον Γιάννη σε περίοπτη λίστα!
NBA

Πρωτιά για τον Γιάννη σε περίοπτη λίστα!

giannis antetokounmpo bucks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαθέτει ένα τρομερά ελκυστικό και πρωτότυπο πακέτο ικανοτήτων, έχοντας ξετρελάνει την μπασκετική οικουμένη με τον τρόπο που αγωνίζεται. Οι τιμητικές διακρίσεις του “Greek freak” και η συμπερίληψη του ονόματός του σε περίοπτες λίστες αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, με τον Έλληνα σταρ να κατακτά ακόμη μια πρωτιά!

Συγκεκριμένα, η USA Today κι ο δημοσιογράφος, Τσαρλς Κέρτις δημιούργησαν μια λίστα με τους πιο “ελκυστικούς προς παρακολούθηση” (watchable) παίκτες στο NBA για την επερχόμενη σεζόν κι ο Γιάννης είναι στην κορυφή, πάνω από τα σπουδαιότερα ονόματα του πλανήτη!

“Ναι, καλά διαβάσατε. Πάνω από τον ΛεΜπρόν, τον Κάρι, τον Ντουράντ, τον Λέοναρντ κι όλους αυτούς. Ίσως να βγαίνει ο μπασκετικός “σπασίκλας” από μέσα μου αλλά θέλω να βλέπω συνέχεια αυτό το all-around ταλέντο, το οποίο έχει ύψος 2.13 και έχει ικανότητες πλέι-μέικερ, που τρέχει το γήπεδο σαν γαζέλα και που θα είναι καλύτερος από πέρσι, κάτι που είναι τρομακτικό, αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι είχε 22.9 πόντους, 8.8 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ, σχεδόν 2 τάπες και 1.6 κλεψίματα ανά παιχνίδι”, αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο.

Αναλυτικά η λίστα της USA Today

  1. Γιάννης Αντετοκούνμπο
  2. ΛεΜπρόν Τζέιμς
  3. Τζέιμς Χάρντεν
  4. Κέβιν Ντουράντ
  5. Ράσελ Γουέστμπρουκ
  6. Κουάι Λέοναρντ
  7. Καρλ-Άντονι Τάουνς
  8. Στεφ Κάρι
  9. Κάιρι Έρβινγκ
  10. Άντονι Ντέιβις
  11. Νίκολα Γιόκιτς
  12. Τζον Γουολ
  13. Τζοέλ Εμπίιντ
  14. Μπεν Σίμονς
  15. Λόνζο Μπολ

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…