Κεντρική Basket League Άρης “Προσπαθώ όσο μπορώ για την ομάδα”

“Προσπαθώ όσο μπορώ για την ομάδα”

fliwnis aris

Ο Άρης έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Φλιώνης, ύστερα από τη νίκη κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα για την πρεμιέρα του Basketball Champions League. Ο γκαρντ των Θεσσαλονικίων πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να βελτιώνεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός άσσος των “κιτρίνων”:

Για τη δική του παρουσία:”Είναι ηρεμία που πηγάζει από τους προπονητές, από τον κόουτς και τη βγάζουν στο παρκέ και στο δικό μου πρόσωπο και στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ έχω αυτοπεποίθηση και προσπαθώ όσο μπορώ για την ομάδα και θα συνεχίσω να βελτιώνομαι”.

Για τη νίκη κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα: “Έχουμε πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και ατομικά και ομαδικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ξεκινήσαμε δυναμικά, μας βγήκαν πράγματα στην επίθεση, κάποια που είχαμε σχεδιάσει και κάποια εκτός πλάνου, είχαμε ενέργεια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά κάναμε… κοιλιά στο τέταρτο δεκάλεπτο και αφήσαμε τον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι. Δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ, δεν παίξαμε έξυπνα. Κάποια παιδιά ήταν καλά σήμερα όπως ο Γιάννης (Αθηναίου), ο Βασιλόπουλος, ο Γουίβερ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη…”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…