Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα”

“Προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα”

papadakis kolossos

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται, το Σάββατο (07/10, 17:00), το Ρέθυμνο Cretan Kings, για την πρεμιέρα της Stoiximan.gr Basket League. Ο νεαρός γκαρντ των “θαλασσί”, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, υποστήριξε πως αυτός κι οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στα ανασταλτικά καθήκοντά τους, κόντρα στους Κρητικούς.

Αναφέρθηκε, δε, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” έδειξαν τη μεγάλη ποιότητά τους κι έφθασαν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στο esake.gr:

Όπλο” μας η στήριξη του κόσμου
Γεια σας, φίλοι μου

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο blog του ΕΣΑΚΕ και μαζί θα τα λέμε από εδώ την υπόλοιπη σεζόν. Εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν ξεκινήσει οι επίσημες υποχρεώσεις για εμάς, καθώς δώσαμε αγώνες για το Κύπελλο, όπου καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά κι αποκλειστήκαμε από τον Παναθηναϊκό Superfoods. Πιστεύω ότι κάναμε μια καλή πορεία στον θεσμό, αλλά στο τελευταίο ματς ο Παναθηναϊκός έδειξε τη μεγάλη του ποιότητα και μας νίκησε.

Τώρα, όμως, το Κύπελλο αποτελεί παρελθόν, καθώς ξεκινάει το πρωτάθλημα. Φέτος, οι στόχοι είναι ίδιοι για τον Κολοσσό H Hotels, να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή και στη συνέχεια να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα μας φέρνει αντιμέτωπους με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Μία δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία διαθέτει αθλητικούς ξένους και της αρέσει να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα, προκειμένου να μην τους επιτρέψουμε να πετύχουν εύκολα καλάθια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπρέι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, που αποκόμισε από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει και να είναι μαζί μας. Από την άλλη, το θετικό για εμάς είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας, οπότε θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και μακριά από τραυματισμούς σε όλους τους παίκτες, αλλά και καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες.

Τα λέμε την επόμενη φορά,
Κωνσταντίνος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…