Κεντρική Basket League Άρης “Πρέπει να καταλάβουμε τα λάθη μας…”

“Πρέπει να καταλάβουμε τα λάθη μας…”

poulianitis

Ο Στέλιος Πουλιανίτης βοήθησε τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο έτσι ώστε να ανεβάσει στροφές η ομάδα της Θεσσαλονίκης και να “πλησιάσει” στο σκορ, ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι “κίτρινοι” παρουσίασαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν απέφυγαν την ήττα από τον Κόροιβο. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής ανέφερε:

“Δεν υπάρχει το προηγούμενο αποτέλεσμα, είτε είναι νίκη είτε είναι ήττα… Προετοιμαστήκαμε για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Κάναμε αρκετά λάθη, ήμασταν κακοί στην επίθεση και δώσαμε στον Κόροιβο έτοιμα καλάθια. Όταν παίξαμε άμυνα, βρεθήκαμε πιο κοντά στο σκορ και προσπαθήσαμε να πάρουμε από εκεί τον ρυθμό μας. Είναι μία ήττα και μας ενοχλεί, αλλά είναι μία ήττα… Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμη. Είμαστε στην αρχή ακόμη, πρέπει να καταλάβουμε τα λάθη μας και μέρα με την ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι”.

Για την απόδοσή του: “Έχω πάντα θερμή υποδοχή σε αυτό το γήπεδο και είναι πάντα ευχάριστο αυτό. Τώρα όσον αφορά την ατομική απόδοσή μου, νομίζω πως είναι καλύτερο να κοιτάξουμε την ομαδική εικόνα. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και πρέπει να κοιτάξουμε την απόδοσή μας συνολικά. Και 30 πόντους να βάλεις, αν χάσει η ομάδα δεν σημαίνει ότι ήσουν καλός. Η ομάδα είναι πάνω από όλα και όχι ο καθένας ξεχωριστά”.

Για το ματς με την Ζιέλονα Γκόρα: “Θα γυρίσουμε πίσω και έχουμε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Προσωπικά προετοιμάζομαι όπως σε κάθε ματς. Θέλουμε να μπούμε δυναμικά, να ξεκινήσουμε από την άμυνα και στην επίθεση να είμαστε χαλαροί, χωρίς να βάζουμε πίεση στον εαυτό μας”.

Για τον κόσμο του Άρη που βοήθησε στο εκτός έδρας ματς με τον Κόροιβο: “Οι φίλοι του Άρη είναι παντού και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Τους περιμένουμε σε όλα τα γήπεδα, όπου μπορούν να είναι. Περιμένουμε την στήριξή τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…