Κεντρική NBA Πόποβιτς: “Ο Τραμπ είναι ένας άκαρδος δειλός”
NBA

Πόποβιτς: “Ο Τραμπ είναι ένας άκαρδος δειλός”

gregg popovich

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς καταφέρεται συνεχώς και με κάθε ευκαιρία εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και των μεθόδων, μέσω των οποίων επιλέγει να ασκήσει την πολιτική του. Πάμπολλες αφορμές έχουν δοθεί στον αθλητικό κόσμο τον τελευταίο καιρό (ακύρωση πρόσκλησης Γουόριορς, Εθνικός Ύμνος κτλ) αλλά η νέα παρέμβαση του Πόποβιτς δεν έχει να κάνει με τα αθλητικά δρώμενα.

Συγκεκριμένα, 4 Αμερικανοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους στις 4 Οκτωβρίου μετά από επίθεση στον Νίγηρα. Ο Τραμπ τόνισε ότι θα ήθελε να επικοινωνήσει με τις οικογένειες των θυμάτων όταν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο ενώ ανέφερε ότι πολλοί από τους προηγούμενους Προέδρους των ΗΠΑ δεν είχαν καμιά επικοινωνία με τις οικογένειες θυμάτων σε παρόμοιες περιστάσεις!

Τα λεγόμενα αυτά εξόργισαν τον Πόποβιτς, με τον κόουτς των Σπερς να επικοινωνεί ο ίδιος (!) με τον δημοσιογράφο του The Nation, Ντέιβ Ζίριν, προκειμένου να εκφράσει τη δυσφορία του.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Πόποβιτς

“Έχω εντυπωσιαστεί κι απογοητευτεί από όσα έχει πει ο Πρόεδρος αλλά και από τον τρόπο που διοικεί τη χώρα, ο οποίος μοιάζει να χαρακτηρίζεται από μια ατελείωτη διάσπαση“.

“Τα σχόλια που έκανε σήμερα για αυτούς που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα σε καιρούς πολέμου και τα ψέματα ότι οι προηγούμενοι Πρόεδροι δεν επικοινώνησαν με τις οικογένειες ξεπερνούν τα όρια. Δεν έχω λόγια”.

“Ο τύπος που κάθεται στο Οβάλ Γραφείο είναι ένας άκαρδος δειλός που νομίζει ότι μπορεί να γίνει μεγάλος, μειώνοντας άλλους. Το συνηθίζει να το κάνει αυτό αλλά δεν πάει πιο χαμηλά”.

“Έχουμε έναν παθολογικό ψεύτη στον Λευκό Οίκο. Είναι ακατάλληλος ψυχολογικά, διανοητικά και συναισθηματικά ώστε να βρίσκεται εκεί. Όλος ο κόσμος το ξέρει, ειδικά όσοι βρίσκονται γύρω του καθημερινά”.

“Οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί με τον Πρόεδρο θα έπρεπε να ντρέπονται επειδή ξέρουν καλύτερα από τους υπόλοιπους πόσο ακατάλληλος είναι αλλά δεν κάνουν τίποτα για αυτό”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…