Κεντρική Basket League Άρης “Πονοκεφαλιάζει” ο Γιαννάκης

“Πονοκεφαλιάζει” ο Γιαννάκης

giannakis 4

Ο Άρης, μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (55-80) στο “Nick Galis Hall”, στρέφει εκ νέου την προσοχή του στο Basketball Champions League και δη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βόννη (31/10, 19:30), στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Παναγιώτης Γιαννάκης, “πονοκεφαλιάζει” σχετικά με την κατάσταση των Γιάννη Αθηναίου και Κάιλ Ουίβερ.

Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”, δεν θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στη διάθεση του “Δράκου” ενόψει του αυριανού αγώνα. Το σκεπτικό, άλλωστε, είναι να προφυλαχθεί, προκειμένου να είναι έτοιμος για τη νέα “μάχη” με τους Πειραιώτες, τούτη τη φορά για τον ημιτελικό του Κυπέλλου (05/11, 18:30, “Nick Galis Hall”).

Ο Αμερικανός άσος, από την πλευρά του, ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό (δέχθηκε γονατιά στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς) κι η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του στην απογευματινή προπόνηση (30/10) του Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…