Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Πολύ κρίσιμη η αναμέτρηση με την Κύμη”

“Πολύ κρίσιμη η αναμέτρηση με την Κύμη”

aek 3

Το Λαύριο ρίχνεται στη “μάχη” της Stoiximan Basket League, αντιμετωπίζοντας (9/10, 17:00) εντός έδρας την Κύμη. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας πως αν η ομάδα του Χρήστου Σερέλη χάνει τέτοιους αγώνες, τότε θα μπει σε περιπέτειες με το “καλήμερα” του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Πολύ – πολύ κρίσιμη αναμέτρηση

Πρώτα απ’ όλα με την ευκαιρία της αναμέτρησης με την Κύμη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέλω να ευχηθώ ξανά να έχουμε όλοι υγεία, που είναι και το σημαντικότερο αγαθό!

Το Λαύριο-ΜEGABOLT ξεκινάει ακριβώς όπως και πέρυσι. Απέναντι στην ίδια ομάδα και πάλι στο γήπεδο μας. Η αναμέτρηση είναι πολύ-πολύ κρίσιμη για μας, αφού σε περίπτωση που χάσουμε αυτό το αποτέλεσμα θα μας κυνηγάει όλη τη χρονιά.

Τέτοιοι αγώνες είναι που καθορίζουν εν πολλοίς την πορεία της ομάδας, διότι αν νικήσεις προχωράς, απλά βάσει προγράμματος, αν χάσεις όμως χάνεις τη… γη κάτω από τα πόδια σου και μπαίνεις σε περιπέτειες με το καλημέρα. Δουλέψαμε σκληρά και μεθοδικά για αυτό το ματς και νιώθω ότι είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Ξέρω ότι λόγω του γεγονότος ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα (9/10, 5 μμ) ο κόσμος θα δυσκολευτεί να έρθει στο γήπεδο καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Θέλω όμως να ζητήσω προσωπικά από τον κάθε Λαυριώτη, να κάνει τα αδύνατα-δυνατά και να έρθει στο παιχνίδι! Είναι για μας όχι απλά σημαντικό αλλά κάτι παραπάνω, να έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους μας στο συγκεκριμένο ματς…:”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …