Κεντρική NBA Πολύ καλή παρουσία των Σέρβων “εκτελεστών”! (vids)

Πολύ καλή παρουσία των Σέρβων “εκτελεστών”! (vids)

bogdanovic teodosic

Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχουν εισχωρήσει στον κόσμο του NBA, με αμφότερους τους Σέρβους σταρ να καθιερωθούν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Οι δύο παίκτες κονταροχτυπήθηκαν χθες στον preseason αγώνα των Λος Άντζελες Κλίπερς απέναντι στους Σακραμέντο Κινγκς (104-87 υπέρ των Κλίπερς), αφήνοντας αρκετά θετικές εντυπώσεις.

Από τη μία, ο Μπογκντάνοβιτς έκανε το πρώτο ποιοτικό του παιχνίδι με τη φανέλα των “βασιλιάδων”, σκοράροντας 13 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής με 3/4 τρίποντα. Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν δίσταζε στιγμή, εκτελώντας είτε σε συνθήκες spot-up, είτε μετά από ντρίμπλα, δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα, ερχόμενος από τον πάγκο.

Από την άλλη,ο Τεόντοσιτς σκόραρε 8 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής, με τη μία πάσα να είναι πιο υπέροχη από την προηγούμενη! Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έπαιζε εξαιρετικά το πικ-εν-ρολ, έβλεπε όλες τις γωνίες πάσας και επιχειρούσε να σπρώξει την ομάδα στο τρανζίσιον με την πρώτη ευκαιρία.

Τα highlights των Τεόντοσιτς και Μπογκντάνοβιτς

Ο Κώστας Κουφός έπαιξε 21 λεπτά και είχε 2 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες, επικεντρωμένος κυρίως στη “βρώμικη” δουλειά ενώ, πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο σούπερ-σταρ, Μπλέικ Γκρίφιν με 18 πόντους.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης έμεινε για 2ο συνεχόμενο αγώνα στον πάγκο από τον κόουτς, Ντέιβ Γέργκερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…