Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πολύ δυνατή η ΑΕΚ, δεν ξέρω πώς σκέφτονται στον Ολυμπιακό”

“Πολύ δυνατή η ΑΕΚ, δεν ξέρω πώς σκέφτονται στον Ολυμπιακό”

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Superfoods, Μάνος Παπαδόπουλος, σχολίασε την κλήρωση του Κυπέλλου, τονίζοντας πως η ΑΕΚ -την οποία θα αντιμετωπίσουν οι “πράσινοι” στα ημιτελικά (05/11)- είναι πολύ δυνατή φέτος. Αναφορικά, δε, με την… αδιαφορία του Ολυμπιακού, υποστήριξε ότι “δεν γνωρίζει πώς σκέφτονται οι Πειραιώτες”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κόντρα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στα ημιτελικά (με τυπικά γηπεδούχο την Ένωση): “Το τι θα θέλαμε, ή δεν θα θέλαμε, δεν έχει σημασία. Ήταν στην κλήρωση οι τέσσερις καλύτερες ομάδες, θεωρητικά. Πάντα είναι καλύτερο να παίζεις εντός έδρας. Η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή φέτος, αλλά στόχος του Παναθηναϊκού κάθε χρόνο είναι όλοι οι τίτλοι.

Οπότε, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο. Το έχω ξαναπεί, πως μέσα από τους δύσκολους αγώνες γίνεσαι καλύτερη ομάδα κι έτσι κατακτάς τους τίτλους. Δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα”.

Για την απουσία του Ολυμπιακού από την κλήρωση: “Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο, δεν ξέρω πώς σκέφτονται. Πάντως, αυτό που ξέρω είναι ότι ο Παναθηναϊκός πάντα σέβεται και θα σέβεται τους θεσμούς”.

Για τη διεξαγωγή του τελικού σε έδρα που ξέρουμε από τώρα (“Δύο Αοράκια”): “Είναι θετικό, αλλά αυτό που πρέπει να λέμε είναι ότι οι συνθήκες, που υπάρχουν στην Ελλάδα, με τα γήπεδα και την αντιπαλότητα δεν βοηθά. Όλοι κάνουν κριτική και λένε να κάνουμε Final-4 και Final-8, ενώ δεν μπορούμε να παίξουμε ένα ντέρμπι στην έδρα ενός εκ των δύο αντιπάλων με κόσμο. Πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατό, για να μην υπάρχουν επεισόδια και να γίνει ένας καλός αγώνας για το άθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Όντεντ κοίτα τι έκανες…

Εντάξει, ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό, μπορεί στην ουσία ποτέ ν…