Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πλάθα: “Με ενόχλησαν κάποια σφυρίγματα”

Πλάθα: “Με ενόχλησαν κάποια σφυρίγματα”

plaza

Χαρούμενος από το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν τα παράτησαν, ήταν ο προπονητής της Μάλαγα, Χουάν Πλάθα, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Ο τεχνικός των Ανδραλουσιάνων σημείωσε ότι τον ενόχλησαν κάποια σφυρίγματα, ενώ στάθηκε και στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου;

“Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι. Κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα και τους αφήσαμε να πάρουν προβάδισμα 10 πόντων. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε Το κακό μας ξεκίνημά όμως, τα λάθη και βολές μας ήταν το χειρότερο κομμάτι του παιχνιδιού. Νικήσαμε σε δύο από τα τέσσερα δεκάλεπτα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό σε μία τέτοια έδρα. Είχαμε έξι παιδιά που δεν είχαν ξαναπαίξει εδώ. Χρειαζόμασταν περισσότερη εμπειρία και πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι. Η ομάδα πάντως δεν παραιτήθηκε και είμαι χαρούμενος και περήφανος που δεν υποχωρήσαμε και μείναμε ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους.

Από όταν είμαι προπονητής, δεν μιλάω για διαιτητές. Έχω προσωπικά συναισθήματα. Είδα όντως κάποια σφυρίγματα που με ενόχλησαν, αλλά πρέπει να είναι κάποιος ρομαντικός για να θεωρεί ότι δεν γίνονται λάθη. Αυτό που με ενόχλησε ήταν η τεχνική ποινή που δεχθήκαμε, όταν διαμαρτυρηθήκαμε για παράβαση 8″. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δέχθηκα τεχνική ποινή, επειδή φώναζαν όλοι από τον πάγκο. Όταν όμως χάνεις τόσες βολές και κάνεις τόσα λάθη, δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…