Κεντρική Β' Εθνική Πήρε θέση ο Ιπποκράτης

Πήρε θέση ο Ιπποκράτης

Ο Ιπποκράτης Κω εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία τοποθετήθηκε για το θέμα που προέκυψε με το κλειστό γυμναστήριο. Οι νησιώτες ξεκαθάρισαν ότι δεν βρίσκονται πίσω από κανένα αρνητικό δημοσίευμα ή ανάρτηση σε βάρος των υπευθύνων του έργου, τονίζοντας ότι το έργο παραδόθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου κι ότι η ομάδα είναι ικανοποιημένη από την αποκατάσταση της ζημιάς στο παρκέ.

Η ανακοίνωση:
“Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κριτική για το κλειστό γυμναστήριο και τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν για την επιδιόρθωση του παρκέ. Ως σύλλογος ενημερωθήκαμε όπως και όλοι οι σύλλογοι σε συνάντηση με τον ΔΟΑ στις 8 Αύγουστου , ότι ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου αποκατάστασης του παρκέ , κρίθηκε άγονος και ως εκ τούτου θα γινόταν καινούργιος ο οποίος θα έδινε πιθανόν, ανάδοχο του έργου στο τέλος Αύγουστου.

Όπως είναι κατανοητό το έργο θα γινόταν μέσα στο Σεπτέμβρη. Περίοδος που υπάρχουν δραστηριότητες από όλες τις ομάδες. Η προετοιμασία η δική μας όπως και άλλων ομάδων ξεκίνησε 21 Αύγουστου και μια διακοπή της λειτουργιάς του κλειστού θα μας δημιουργούσε προβλήματα. Ειδικά στην ομάδα μας η οποία 13 και 16 Σεπτέμβρη αγωνιζόταν για το κύπελλο Ελλάδας. Ζητήσαμε λοιπόν από τον ΔΟΑ, τα έργα να ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη κάτι που με κατανόηση έγινε δεκτό.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια είτε τα έργα γινόταν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη είτε το δεύτερο τα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας αλλά και τον υπολοίπων ομάδων θα υπήρχαν. Το καλύτερο για όλους θα ήταν να είχε γίνει η αποκατάσταση του παρκέ την περίοδο που δεν υπήρχαν δραστηριότητες στο κλειστό. Αυτό βέβαια δεν ήταν στην αρμοδιότητα των ομάδων και ούτε μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει νωρίτερα σε κατάλληλο χρόνο.

Τελικά το έργο έγινε και παραδόθηκε από Δευτέρα 2 Οκτώβρη στις ομάδες.

Ο σύλλογος μας θέλει να ξεκαθαρίσει ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες (ανοικτά γήπεδα) για ομάδα Β΄ Εθνικής, είναι ικανοποιημένος από την αποκατάσταση της ζημιάς που υπήρχε στο παρκέ και δεν θα υπάρξει έτσι πρόβλημα μέσα στη αγωνιστική σεζόν.

Επίσης θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν βρισκόμαστε πίσω από κανένα αρνητικό δημοσίευμα ή ανάρτηση σε βάρος των υπευθύνων του έργου. Επιμένουμε όμως στην άποψη ότι τέτοιες επεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνονται σε μη αγωνιστική περίοδο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΤΟ Δ.Σ.

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

ΟΦΗ: Έγινε πατέρας ο Βασίλης Ράλλης [pic]

Ένα νέο μέλος έχει η οικογένεια του ΟΦΗ, καθώς ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Ράλλης έγιν…