Κεντρική Γυναίκες Πέτσας: “Όλοι μαζί για τον Φάρο!”

Πέτσας: “Όλοι μαζί για τον Φάρο!”

nikos petsas faros keratsiniou

Ο πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου, Νίκος Πέτσας, μίλησε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών την Κυριακή (15/10, 14:30) όπου ο Φάρος Κερατσινίου αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αγώνα τον Αθηναϊκό. Ευχαρίστησε, δε, για την υποστήριξή του τον Βαγγέλη Τσάπα.

Στις αρχικές του δηλώσεις ο κ. Πέτσας τόνισε: “Θα ήθελα καταρχάς να ευχηθώ στην ομάδα μας καλή αρχή με υγεία και τύχη. Έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος και όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον Φάρο Κερατσινίου”.

Ερωτηθείς για τις κινήσεις που έγιναν φέτος ώστε ο Φάρος να αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία δήλωσε: “Η ομάδα μας κράτησε το βασικό κορμό από την περσινή πετυχημένη χρονιά και πήρε επίσης παίκτριες μεγάλου βεληνεκούς, κάνοντας ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό για την Α1. Στόχος μας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Συνέχισε λέγοντας: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το νέο Δ.Σ. και όπως και προσωπικά τον Βαγγέλη Τσάπα που για ακόμη μία φορά στηρίζει τον Φάρο Κερατσινίου καθώς η ομάδα αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά του και καθοδήγησή του δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο μονοπάτι της Α1 κατηγορίας”.

Σχετικά για τον στόχο του Φάρου Κερατσινίου στην παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία επισήμανε: “Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα της πόλης μας θα πρωταγωνιστήσει για ακόμη μία φορά στα εθνικά πρωταθλήματα. Αποτελεί τιμή για όλους μας που η ομάδα της καρδιάς μας συμπεριλαμβάνεται και αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία. Από εκεί και πέρα, κάθε μέρα πρέπει να γινόμαστε και καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Βήμα-βήμα, προπόνηση με την προπόνηση να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και εκεί που πιστεύω ότι μας αξίζει”.

Τέλος, ο πρόεδρος του Φάρου Κερατσινίου αναφέρθηκε και στον κόσμο της ομάδας: “Περιμένουμε απ’ όλους τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας και να βρεθούν στο πλευρό μας και φέτος. Ελπίζουμε στο τέλος της χρονιάς, έχοντας και τη βοήθειά τους, να τους κάνουμε περήφανους με τις εμφανίσεις μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ref ball

    Σχολή διαιτησίας του ΣΕΔΚΑ

    Στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί νέα σχολή διαιτησίας από τον ΣΕΔΚΑ. Ο Σύνδεσμος της Α…
  • iasonas korasides

    Πήρε το ντέρμπι ο Ιάσονας

    Αήττητος παρέμεινε μετά τη διεξαγωγή και της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΣΚΑ Κορασίδων ο Ιάσωνα…
  • faros keratsiniou

    Ένας αήττητος Φάρος

    Ο Φάρος Κερατσινίου ήρθε για να μείνει ή, μάλλον, για να πρωταγωνιστήσει στο μπάσκετ γυναι…
Περισσότερα από Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…