Κεντρική Β' Εθνική “Περίεργα σφυρίγματα μας στέρησαν τη νίκη”

“Περίεργα σφυρίγματα μας στέρησαν τη νίκη”

kaok2

Ο ΚΑΟ Κορίνθου εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία του εντός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ομίλου του Νότου της Β’ Εθνικής. “Περίεργα σφυρίγματα μας στέρησαν τη νίκη”, τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Η ανακοίνωση:
“Χθες στο γεμάτο για ακόμη μία φορά κλειστό της Κορίνθου η ομάδα μας παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ δεν κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη καθώς ηττήθηκε από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων με 71-78. Δυστυχώς στο συγκεκριμένο όμως παιχνίδι εκτός από μία πολύ δυνατή και με σαφώς διαφορετικό μπάτζετ και στόχους, ομάδα είχε να αντιμετωπίσει και μια περιέργως εχθρική διαιτησία την οποία και καταγγέλουμε, καθώς ήταν προφανή τα διαφορετικά κριτήρια με τα οποία σφύριξαν.

Σε ένα παιχνίδι μπάσκετ που οι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι παίκτες οι κύριοι Μαντήλας και Σταθόπουλος ανέλαβαν το ρόλο του πρωταγωνιστή και με περίεργα σφυρίγματα στέρησαν από την ομάδα μας τη νίκη. Θέλουμε να τονίσουμε ότι επειδή και στο προηγούμενο νικηφόρο μας παιχνίδι στο Κορωπί είχαμε ανάλογη διαιτησία, από δω και στο εξής δε θα ανεχτούμε ανάλογες διαιτησίες που δυσφημίζουν το άθλημα και διώχνουν τον κόσμο από το γήπεδο.

Η ομάδα μας έδειξε ότι έχει πάθος, έχει ψυχή, έχει ποιότητα και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα γίνει το “ταμείο”.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον υπέροχο κόσμο που στήριξε και χθες την ομάδα μας και σίγουρα η εμφάνιση των παικτών αποτελεί μια παρακαταθήκη για τα επόμενα παιχνίδια.

Τέλος, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος στην ομάδα του Διαγόρα και ήταν χαρά μας που υποδεχτήκαμε τη διοίκηση της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …