Κεντρική Elite League “Παιχνίδι-γιορτή για τον Ερμή Αγιάς”

“Παιχνίδι-γιορτή για τον Ερμή Αγιάς”

kommatos 1

Ο Ερμής Αγιάς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ (21/10, 17:00), για την τρίτη “στροφή” της Α2. Στο μεταξύ, ο Σάββας Χρυσόπουλος προπονείται κανονικά με την ομάδα του Ερμή κι είναι διαθέσιμος ενόψει του ντέρμπι της Λάρισας, ενώ ο Ντοβίντας Ρεντίκας βρίσκεται εκτός Ελλάδας και δη στη Λιθουανία, ένεκα των προσωπικών υποθέσεών του.

Ο Νέστορας Κόμματος, από την πλευρά του, αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα, τονίζοντας πως αποτελεί παιχνίδι-γιορτή για τον Ερμή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι το πρώτο ουσιαστικά ντέρμπι. Θα υπάρχει πάθος, οι δύο αντίπαλοι θέλουν εξίσου τη νίκη, αλλά για τον Ερμή θα είναι μία ακόμα γιορτή, όπως κάθε παιχνίδι, καθώς το ότι ο Ερμής παίζει στην Α2 Εθνική είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Ευελπιστώ να έρθει ο κόσμος και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι.

Σίγουρα, η νίκη είναι σημαντική, αλλά ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος. Για μας είναι ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν έχουμε άγχος, γιατί η φιλοσοφία της ομάδας είναι να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε το 100% του εαυτού μας. Αυτό κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, το ίδιο θα κάνουμε και με την ΑΕΛ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…