Κεντρική NBA Παρέλαβαν τα δακτυλίδια του πρωταθλητή οι Γουόριορς (vid)
NBA

Παρέλαβαν τα δακτυλίδια του πρωταθλητή οι Γουόριορς (vid)

steph curry championship ring

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ήταν οι πανάξιοι πρωταθλητές για τη σεζόν 2016-17, με τα μέλη των “dubs” να παραλαμβάνουν τα περίφημα δακτυλίδια, πριν από την έναρξη του αγώνα εναντίον των Χιούστον Ρόκετς!

warriors rings

Η αξία του κάθε δακτυλιδιού εκτιμάται στα 11 καράτια, περιλαμβάνοντας περισσότερα διαμάντια, συγκριτικά με κάθε άλλο δακτυλίδι πρωταθλητή που έχει δοθεί σε πρωταθλήτρια ομάδα των 4 μεγάλων σπορ στις ΗΠΑ! Πάνω σε αυτό αναγράφεται το όνομα του εκάστοτε παίκτη, τα αποτελέσματα των σειρών στα περσινά πλέι-οφ, το logo των Γουόριορς καθώς και το σήμα του πολυπόθητου τροπαίου!

Κάθε ένας από τους παίκτες, τα μέλη του προπονητικού τιμ αλλά και της διοίκησης παρέλαβε από ένα δακτυλίδι ενώ, ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η αποκάλυψη του μπάνερ στην οροφή της Oracle Arena, κατέχοντας περίοπτη θέση δίπλα στα υπόλοιπα, σπουδαία επιτεύγματα στην ιστορία της ομάδας.

warriors banner

Ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, εξήρε την κουλτούρα, τη φιλοσοφία και τις αρχές που πρεσβεύουν οι Γουόριορς ενώ ο Στεφ Κάρι αποθέωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Το video με την τελετή της απονομής

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…