Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Παπαμακάριος: “Αν σεβόμαστε τους εαυτού μας”

Παπαμακάριος: “Αν σεβόμαστε τους εαυτού μας”

Ο Μανώλης Παπαμακάριος ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι του ΓΣΛ Φάρου με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League.

Αναλυτικά:
“Παίζουμε απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκό και πολλοί θεωρούν ότι τα λόγια δεν έχουν σημασία. Εγώ διαφωνώ και θα πω, ότι μόνο κερδισμένοι θα βγούμε από αυτό το παιχνίδι.

Ο θεωρητικά αδύναμος δυναμώνει όταν αγωνίζεται απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Τουλάχιστον να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από αυτό που παρουσιάσαμε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Προμηθέα. Αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας, θα πρέπει να τα δίνουμε όλα, ακόμη κι όταν παίζουμε με ομάδες του επιπέδου του Παναθηναϊκού.

Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα. Είναι και ευκαιρία για τον κόσμο της Λάρισας να δει την ομάδα του Παναθηναϊκού. Θα χαρούμε πολύ να δούμε το γήπεδο γεμάτο. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να αγωνίζονται σε γεμάτα γήπεδα και τους περιμένουμε όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του Παπαμακάριου

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αποφάσισε ύστερα από μία μεγάλη καριέρα να αποσυρθεί από την ενεργό…