Κεντρική NBA Ολοκληρωτική εμφάνιση από τον σπουδαίο Γιάννη! (vids)

Ολοκληρωτική εμφάνιση από τον σπουδαίο Γιάννη! (vids)

giannis antetokounmpo 1

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει να είναι πανέτοιμος ενόψει της κανονικής περιόδου, σημειώνοντας μια αξιοζήλευτη στατιστική γραμμή, στο τελευταίο preseason παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς. Τα “ελάφια” επιβλήθηκαν των Ντιτρόιτ Πίστονς με 107-103, με τον “Greek freak” να είναι, φυσικά, ο κορυφαίος της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 17 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 5 τάπες σε 27 λεπτά συμμετοχής, με 6/14 σουτ! Η παρουσία του σε άμυνα κι επίθεση ήταν -ανά διαστήματα- ολοκληρωτική, με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να τελειώνει φάσεις κάτω από το καλάθι, να “σπάει” την μπάλα στους συμπαίκτες του όταν συγκέντρωνε πάνω του πολλούς παίκτες και να καλύπτει όλους τους χώρους στον ανασταλτικό τομέα.

Τα highlights του Γιάννη

Οι Μπακς ήταν καταιγιστικοί στην 3η περίοδο, “τρέχοντας” ένα επιμέρους σερί 35-20 και “άρπαξαν” το προβάδισμα, το οποίο κατείχαν σταθερά οι Πίστονς στο προηγούμενο δωδεκάλεπτο. Η διαφορά έφθασε μέχρι τους 18 πόντους (93-75) αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν, ισοφαρίζοντας σε 103-103 στο τελευταίο λεπτό! Στο τέλος, όμως, η ψυχραιμία του Μιλγουόκι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του.

Οι γηπεδούχοι είχαν 16/33 τρίποντα, με τον Τόνι Σνελ (4/7 τρίποντα, 16 πόντοι) και τον Μίρζα Τελέτοβιτς (4/6 τρίποντα, 14 πόντοι) να παίζουν τεράστιο ρόλο σε αυτό ενώ ο Κρις Μίντλετον σταμάτησε στους 14 πόντους, μαζί με 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Από την άλλη, ξεχώρισε ο Έιβερι Μπράντλεϊ με 26 πόντους ενώ ο Άντρε Ντράμοντ δεν είχε αντίπαλο κάτω από το καλάθι, με 18 πόντους, 22 ριμπάουντ και 7 ασίστ!

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…