Κεντρική NBA Ο υποτιμημένος, Κέμπα Γουόκερ (vid)
NBA

Ο υποτιμημένος, Κέμπα Γουόκερ (vid)

kemba walker

Ο Κέμπα Γουόκερ είναι ιδιαίτερα συνεπής στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, καθώς ηγείται σταθερά των Σάρλοτ Χόρνετς με εξαιρετικές εμφανίσεις, στην προσπάθεια της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν να μπει στα πλέι-οφ. Το όνομά του δεν ακούγεται συχνά στους κύριους τίτλους της επικαιρότητας αλλά ο ίδιος δεν σταματάει ποτέ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη επί του Μέμφις με 104-99.

Ειδικότερα, ο Κέμπα είχε 27 πόντους κι 6 ασίστ στην αναμέτρηση, νικώντας τον Μάικ Κόνλεϊ στο προσωπικό duel (4/18 σουτ, 16 πόντοι). Το επίπεδο, στο οποίο μπορεί να χειριστεί την μπάλα του επιτρέπει να μπερδεύει τους αντίπαλους ψηλούς όταν μπαίνει στο καλάθι ενώ, έχει την ιδιότητα να αφήνει πίσω του τον περιφερειακό αμυντικό χάρη στο δυνατό πρώτο βήμα του.

Το πικ-εν-ρολ είναι ο κύριος τρόπος δράσης του, εκτελώντας με συνέπεια μετά από ντρίμπλα ενώ εκμαιεύει με άνεση την επαφή από τους αντιπάλους του.

Ο Γουόκερ είναι ένας εκ των κορυφαίων πόιντ-γκαρντ στην Ανατολή, έχοντας ξεκινήσει τη σεζόν με 24.4 πόντους, 4 ριμπάουντ κι 6.4 ασίστ ανά αγώνα και με το ρεκόρ των Χόρνετς στο 4-3.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…