Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ο Ντίλαρντ έπαιξε με ένα μάτι”

“Ο Ντίλαρντ έπαιξε με ένα μάτι”

58

Ο οφθαλμίατρος, Αλέξανδρος Πολυχρονάκος, τόνισε -σε δηλώσεις του στον “Metropolis 95.5“- πως ο Κέβιν Ντίλαρντ έπαιξε επί της ουσίας με ένα μάτι στον προημιτελικό του Κυπέλλου, κόντρα στον Άρη. Ανέφερε, δε, πως ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία μόλυνση στο μάτι την τελευταία εβδομάδα, ήταν δύο μέρες ξάγρυπνος πριν από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Ντίλαρντ ήρθε στο ιατρείο μου την περασμένη Πέμπτη και διαπίστωσα ότι είχε υποστεί πολύ βαριά μόλυνση στο μάτι. Αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα με αντιβιοτικές σταγόνες, ο οργανισμός του αντέδρασα καλά και πλέον η κατάστασή του έχει βελτιωθεί.

Είναι δεδομένο ότι το πρόβλημα υπήρχε και στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Άρη, απλά ο ίδιος είτε το υποτίμησε είτε δεν ήθελε να το πει γιατί είχε λαχτάρα να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επειδή είχε περιορισμένη όραση στον αγώνα της περασμένης Τετάρτης(4/10), ουσιαστικά ο Ντίλαρντ έπαιξε με ένα μάτι.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον αγώνα του Σαββάτου(7/10) με τον Προμηθέα Πατρών. Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι η θεραπεία προέβλεπε να βάζει αντιβιοτικές σταγόνες στο μάτι του ανά μία ώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντίλαρντ δεν κοιμήθηκε τόσο το βράδυ της Πέμπτης όσο και της Παρασκευής, δηλαδή ήταν δύο ημέρες ξάγρυπνος.

Το περασμένο Σάββατο μπήκε να αγωνιστεί έχοντας το μειονέκτημα της αϋπνίας και με ειδικά γυαλιά τα οποία φόρεσε για πρώτη φορά στη ζωή του. Συν τοις άλλοις, είχε να διαχειριστεί και το γεγονός ότι από ηλικία 13 ετών αγωνίζεται με φακούς επαφής. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί σε αυτές τις συνθήκες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, προσωπικά δεν ένιωσα έκπληξη με την απόδοση που είχε στους συγκεκριμένους αγώνες. Θα τον εξετάσω με την επιστροφή της ομάδας από τη Γερμανία. Εκτιμώ ότι εφόσον όλα πάνε καλά μετά από 15 ημέρες θα είναι καλά και θα μπορεί να φορέσει φακούς επαφής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…