Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ο νέος χορηγός του Λαυρίου

Ο νέος χορηγός του Λαυρίου

lavrio

H νέα σεζόν στην Basket League ξεκίνησε ήδη, όμως οι ομάδες συνεχίζουν να ετοιμάζονται έστω και εκτός παρκέ. Πιο συγκεκριμένα το Λαύριο έφτασε σε συμφωνία με μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες φαρμάκων, την RAFARM, όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“H KAE Λαύριο-MEGABOLT ανακοινώνει την χορηγική συμφωνία με την εταιρία RAFARM μία από τις πέντε μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρείες φαρμάκων!

Εκφράζουμε, παράλληλα, τη βεβαιότητά μας ότι η συνεργασία αυτή θα είναι αμοιβαία επωφελής με στόχο τη δημιουργία μίας ισχυρής επαγγελματικής σχέσης, με πολλαπλά οφέλη.

Λίγα λόγια για την εταιρία RAFARM

“Υπηρετούμε την υγεία – Φροντίζουμε τον άνθρωπο”

H RAFARM ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1970. Ο Νικόλαος Ρασσιάς με μια ομάδα συνεργατών, δημιούργησαν μια φαρμακευτική εταιρεία, κάνοντας πράξη τα «πιστεύω» τους: υψηλής ποιότητας φάρμακα σε προσιτές τιμές, ανθρωποκεντρική αντίληψη στην εταιρική οργάνωση, γρήγορα αντανακλαστικά στον επιχειρηματικό στίβο.

Σε σύντομο χρόνο η εταιρεία καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά. Αναπτύχθηκε, διεύρυνε τις δραστηριότητες της, ανέπτυξε διεθνείς συνεργασίες, δημιούργησε τις δικές της εγκαταστάσεις παραγωγής.

Περισσότερα από 150 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα, εξαγωγές και συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και μια υψηλή θέση στην εκτίμηση των επαγγελματιών της υγείας είναι ο “απολογισμός” της RAFARM από την πορεία της.

Επενδύοντας συνεχώς στην τεχνολογία και υιοθετώντας τις πιο αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές σε κάθε φάση της παραγωγής, η RAFARM βρίσκεται σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης. Με αποκλειστικά ελληνικά κεφάλαια, διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής συνολικής έκτασης 14.000 τ.μ. και περισσότερους από 425 εργαζόμενους και μόνιμους συνεργάτες. Οι πωλήσεις την κατατάσσουν ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες φαρμάκων.
Σήμερα, είναι σε εξέλιξη ένα ευρύ επενδυτικό πρόγραμμα, το οποίο σύντομα θα καταστήσει ικανή τη RAFARM να παράγει φάρμακα ειδικών προδιαγραφών, υψηλής τεχνολογίας και να διευρύνει τη συνεργασία της με τις μεγαλύτερες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες.

Έτσι πραγματοποιείται το όραμα του ιδρυτή της και της διοίκησης της εταιρείας για μια, ελληνικών συμφερόντων, πολυεθνικού προσανατολισμού, φαρμακευτική βιομηχανία με καινοτόμα φάρμακα, επώνυμα γενόσημα και ολικής ποιότητας υπηρεσίες που αναγνωρίζονται από όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της υγείας, συνεργάτες, κοινωνικούς φορείς, την επιστημονική κοινότητα και τους ασθενείς.

Κεντρικά Γραφεία
RAFARM Α.Ε.Β.Ε. Βιομηχανία Φαρμάκων
Κορίνθου 12, 15451, Νέο Ψυχικό, Αθήνα
Tηλ: 210 6776550 , 210 6776551
Fax: 210 6776552

Εγκαταστάσεις Παραγωγής
Αγίου Λουκά, Παιανία, Αττική
Tηλ: 210 6643835
Email:info@rafarm.gr
Διεθνές Τμήμα: int.div@rafarm.gr», αναφέρει η ανακοίνωση του Λαυρίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…