Κεντρική NBA “Ο Λιν θα ήθελε να είναι μαύρος με αυτό το μαλλί!”
NBA

“Ο Λιν θα ήθελε να είναι μαύρος με αυτό το μαλλί!”

jeremy lin kenyon martin

Ο Τζέρεμι Λιν αρέσκεται στο να πειραματίζεται σε μεγάλο βαθμό με την κόμη του τα τελευταία χρόνια, με τα dreadlocks να είναι το τελευταίο… πείραμά του. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Κένιον Μάρτιν, με τον παλαίμαχο NBAer να εξαπολύει πρωτοφανή επίθεση στον γκαρντ των Νετς, τονίζοντας ότι… θα ήθελε να είναι μαύρος!

“Πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι το επώνυμό σου είναι “Λιν“; Δεν θα έπαιζε ποτέ στις ομάδες μας με αυτή τη μαλ… που έχει στο κεφάλι του. Εντάξει, το καταλαβαίνουμε. Θα ήθελε να είναι μαύρος“, τόνισε ο “K-Mart”, ξεσηκώνοντας πληθώρα αντιδράσεων.

https://www.instagram.com/p/BZ1jfeDB-xp/

Ο Λιν, όμως, φρόντισε να απαντήσει στον Μάρτιν, αποστομώνοντάς τον με πολύ εμφατικό και ευγενικό τρόπο: “Δεν χρειάζεται να σου αρέσουν τα μαλλιά μου και σέβομαι την άποψή σου. Αλήθεια, είμαι ευγνώμων που τη μοιράζεσαι. Στο τέλος της ημέρας, εγώ εκτιμώ το ότι έχω dreadlocks κι ότι εσύ έχεις κινέζικα τατουάζ επειδή πιστεύω ότι αυτό είναι δείγμα σεβασμού. Ως μειοψηφίες, όσο περισσότερο δεχόμαστε την κουλτούρα του άλλου, τόσο πιο πολύ επηρεάζουμε την κοινωνία. Ευχαριστώ για όλα όσα έκανες στους Νετς. Είχα την αφίσα σου στο δωμάτιό μου όταν ήμουν μικρός!”

jeremy lin kenyon martin 1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…