Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Ο Χάρις, ο Ζιάγκος και οι πληγωμένοι Θεσσαλονικείς!

Ο Χάρις, ο Ζιάγκος και οι πληγωμένοι Θεσσαλονικείς!

a715f3f71a4e80ec851ab06d027febc2 1828

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κύμη στο “Παλατάκι” (16:30) ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Οι Θεσσαλονικείς έχουν πραγματοποιήσει απογοητευτικό ξεκίνημα, έχοντας 0-5 σ’ όλες τις διοργανώσεις, και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην Κύμη, η οποία δεν έχει γευτεί ούτε αυτή ακόμα τη χαρά της νίκης.

Την ίδια ώρα, ο Κόροιβος θα φιλοξενήσει τον Κολοσσό Ρόδου σε μία ενδιαφέρουσα μονομαχία, με τους Ροδίτες να έχουν κάνει το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές και την ομάδα της Αμαλιάδας να βρίσκεται στο 1-1. Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανιωνίου θα κάνει ο Βαγγέλης Ζιάγκος στο κεκλεισμένων των θυρών εντός έδρας παιχνίδι με τον ισχυρό Προμηθέα, ενώ ντεμπούτο θα κάνει κι ο Μάνι Χάρις με τη φανέλα της ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Λαύριο – Άρης. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τη συντριβή από τη Νίμπουρκ στην Τσεχία και θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και μακριά από το γήπεδο τους.

Αναλυτικά:

Σάββατο, 21 Οκτωβρίου
ΠΑΟΚ – Κύμη 16:30
Κόροιβος – Κολοσσός Ρόδου 16:30
Πανιώνιος – Προμηθέας 16:30
ΑΕΚ – Ρέθυμνο 17:00
Λαύριο – Άρης 18:30

Κυριακή, 22 Οκτωβρίου
ΓΣΛ Φάρος – Παναθηναϊκός 17:00
Ολυμπιακός – Τρίκαλα 17:30

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…