Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ο Χάρης, η Εθνική κι η ΑΕΚ

Ο Χάρης, η Εθνική κι η ΑΕΚ

andreas

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου συνεχάρη -μέσω του μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ- τον “αδερφικό” φίλο του, Χάρη Γιαννόπουλογια την κλήση του στην Εθνική ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Αναφέρθηκε, δε, στην επικείμενη αντίπαλο του Ρεθύμνου Cretan Kings, την ΑΕΚ, (21/10, 17:00) στο “Νίκος Γκάλης”, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ, που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Ο Χάρης, η Εθνική κι η ΑΕΚ
Καλησπέρα ξανά από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Αυτή τη φορά δεν θα ξεκινήσω με τα κλασσικά, εικονογραφημένα σχετικά με το πριν και το μετά της αγωνιστικής δράσης. Αρχικά, θέλω να αναφερθώ στον συμπαίκτη, φίλο και “αδερφό” μου στην οικογένεια του Ρεθύμνου Cretan Kings, Χάρη Γιαννόπουλο. Ο λόγος είναι προφανής, με την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας ενόψει των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μία ανταμοιβή για τον Χάρη, ο οποίος θα ξανά φορέσει το εθνόσημο. Το σίγουρο είναι ότι το αξίζει 100%, καθώς θεωρώ πως ξεχωρίζει τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Θέλω να τον συγχαρώ για αυτήν τη σημαντική στιγμή της καριέρας του και να του ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, τόσο με την Εθνική όσο και μαζί μας!
Πάμε τώρα στα αγωνιστικά. Εκεί που τελικά τα καταφέραμε.

Κάναμε το χρέος μας και πήραμε το πρώτο δίποντο της χρονιάς, δίνοντάς μας πίστη και δύναμη για να συνεχίσουμε. Τώρα, απέναντί μας έχουμε την ΑΕΚ. Τη γνωρίζουμε πολύ καλά, αφού ήδη την έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές στο φιλικό στην Κύπρο, αλλά και στη φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία από τις κορυφαίες ομάδες, φέτος, στη Stoiximan.gr Basket League, έχοντας βάλει πολύ ψηλά τον πήχη.

Σίγουρα, το ρόστερ της διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, με απόδειξη τη μεγάλη νίκη της μεσοβδόμαδα απέναντι στη Βενέτσια. Βέβαια, αυτό εμάς δεν μας φοβίζει, αφού το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% και να μην την αφήσουμε να κάνει το παιχνίδι της.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα και δη στα ριμπάουντ, τα οποία μας “πλήγωσαν” στις προηγούμενες δύο μεταξύ μας αναμετρήσεις. Αυτά από μένα κι ελπίζω η επόμενη μου γραπτή δήλωση να είναι περισσότερο πανηγυρική, μιας κι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα για την ομάδα μου”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…