Κεντρική NBA Νικητές στο “ντέρμπι” οι Σέλτικς (vid)
NBA

Νικητές στο “ντέρμπι” οι Σέλτικς (vid)

kyrie irving celtics 2

Οι Μπόστον Σέλτικς δείχνουν πως έχουν βρει τους αυτοματισμούς τους μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γκόρντον Χέιγουορντ, επικρατώντας και των Σαν Αντόνιο Σπερς με 108-94. Οι “κέλτες” διατηρούν το μεγαλύτερο σερί νικών στο NBA (5), με τους κουρασμένους από τα back-to-back παιχνίδια Σπερς να “ξεφουσκώνουν” στο τελευταίο δωδεκάλεπτο.

Ο Κάιρι Έρβινγκ σκόραρε για 3η συνεχή φορά 24 πόντους, με 6 ασίστ, 10/16 σουτ και πολύ καλή δουλειά στον αμυντικό τομέα. Ο “Uncle Drew” επέδειξε τις all-around ικανότητές του σε οργάνωση, ανασταλτικά καθήκοντα και εκτέλεση, παρότι έχει συστηθεί στο κοινό ως ένας σχεδόν αποκλειστικά scoring γκαρντ.

Ο Τζέιλεν Μπράουν συνέχισε την εντυπωσιακή sophmore καμπάνια του με 18 πόντους ενώ ο Αλ Χόρφορντ είχε πολύτιμη συνεισφορά σε άμυνα, σκορ και δημιουργία (14 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Στο σημείο, όμως, που το παιχνίδι πήρε οριστικά τον δρόμο του, πρωταγωνιστής ήταν ο Τέρι Ροζίερ.  Με 4 σερί εύστοχα σουτ στην αρχή της 4ης περιόδου, συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η διαφορά να πάει από τους 11 στους 19 πόντους και να διαγράψει κάθε ελπίδα του Σαν Αντόνιο.

Για τους Σπερς, δύο παγκίτες ηγήθηκαν του σκοραρίσματος. Ο λόγος για τους Μπράντον Πολ (18 πόντοι) και Ρούντι Γκέι (14 πόντοι) ενώ ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ έμεινε για πρώτη φορά στα ρηχά φέτος.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…