Κεντρική NBA Νίκη για τους Τίμπεργουλβς, άστοχος ο Μπολ (vid)
NBA

Νίκη για τους Τίμπεργουλβς, άστοχος ο Μπολ (vid)

lonzo ball jeff teague

Δίχως να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, οι ενισχυμένοι, Μινεσότα Τίμπεργουλβς επιβλήθηκαν με 108-99 των Λος Άντζελες Λέικερς στο πλαίσιο της 1ης ημέρας της pre-season. Η “new look” ομάδα του Τομ Θίμποντο έδειξε κάποια ψήγματα των δυνατοτήτων της, έχοντας αρκετούς παίκτες σε πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ, η αρνητική απόδοση του Λόνζο Μπολ “έκλεψε” την παράσταση από πλευράς “λιμνανθρώπων”.

Συγκεκριμένα, ο Σαμπάζ Μουχάμαντ ήταν ο πρώτος σκόρερ του ματς με 22 πόντους (7/12 σουτ, 8/10 βολές), κάνοντας τρομερή δουλειά σε φάσεις στο ποστ και στην κίνηση χωρίς την μπάλα στη base-line.

Ο Ταζ Γκίμπσον τα πήγε περίφημα στο ντεμπούτο του με τους “‘λύκους” (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ), δείχνοντας ότι έχει δουλέψει ελαφρώς και το τρίποντό του (2/2) ενώ ο Τζεφ Τιγκ είχε 11 πόντους και 9 ασίστ.

Επίσης, ο Καρλ-Άντονι Τάουνς πέτυχε άκοπα 15 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής ενώ ο νέος σταρ, Τζίμι Μπάτλερ έμεινε στο παρκέ για 12 λεπτά, σκοράροντας 10 πόντους.

Από την άλλη, ο Κάιλ Κούζμα ήταν άψογος με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και μια σειρά από εύστοχα floater ενώ ο Τζούλιους Ραντλ έδειξε, από τη θέση του σέντερ, ότι η τρομερή δουλειά που έκανε στην off-season θα αποδώσει καρπούς (15 πόντοι, 7 ριμπάουντ).

Για το τέλος έμεινε ο Λόνζο Μπολ, ο οποίος έμοιαζε διστακτικός κι έξω από τα νερά του. Ο απόφοιτος του UCLA είχε μονάχα 5 πόντους με 2/9 σουτ ενώ κατέβασε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, κάνοντας και 3 λάθη.

Αναλυτικά τα highlights της αναμέτρησης

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…