Κεντρική Elite League “Νίκη για πολλούς λόγους”

“Νίκη για πολλούς λόγους”

gioulekas gsl

Η ΑΕΛ, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Αρκαδικού (64-66), έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην αναμέτρηση με τον Ερμή Αγιάς (21/10). Ο Χρήστος Χασανίδης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σωκράτη Ναούμη, ενώ μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Βλαχούλη, καθότι ο τραυματισμός του στη γάμπα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης Γκιουλέκας μίλησε για τον επικείμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή Αγιάς, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να νικήσει για πολλούς λόγους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είναι ένα ματς, που πρέπει να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Εντοπίσαμε τα όποια λάθη κάναμε, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, στον αγώνα με τον Αρκαδικό και πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι κι ο κόσμος θέλουμε να έρθει να μας στηρίξει, καθώς, εκτός από την ανάγκη της νίκης, τέτοια ματς κάνουν καλό στο μπάσκετ της πόλης και της ευρύτερης περιοχής”.

Αναφορικά με το “διπλό” την περασμένη αγωνιστική: “Ήταν μια νίκη που, εκτός της βαθμολογικής της σημασίας, ήταν σημαντική και για την ψυχολογία μας. Πρέπει, όμως, να διδαχθούμε από τα λάθη, που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…