Κεντρική Διεθνή Νέα “σφαλιάρα” για Μπαρτσελόνα πριν τον Ολυμπιακό!

Νέα “σφαλιάρα” για Μπαρτσελόνα πριν τον Ολυμπιακό!

phil preseey barcelona

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποιεί χειρότερο ξεκίνημα κι απ’ αυτό της περασμένης σεζόν. Οι Καταλανοί δεν λένε να σηκώσουν… κεφάλι, χάνοντας το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, είτε αυτά είναι για την Ευρωλίγκα είτε για τον ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτή φορά ήταν η σειρά της Μούρθια να βυθίσει ακόμα περισσότερο στον προβληματισμό την ομάδα του Σίτο Αλόνσο, νικώντας την με 97-94 στην έδρα της.

Οι “μπλαουγκράνα” βρέθηκαν ακόμα και με 16 πόντους (67-83) πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου, πάλεψαν μέχρι τέλους για την επική ανατροπή (93-94 στο 39:30), αλλά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να υποστούν νέα εκτός προγράμματος ήττα, λίγες μέρες πριν την επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπενίτε με 19 πόντους, ενώ ο Ουρτασούν (18π.) ήταν αυτός που “σκότωσε” την Μπαρτσελόνα με απανωτά τρίποντα προς το τέλος του αγώνα. Οι 28 πόντοι του Ερτέλ δεν στάθηκαν ικανοί να γλιτώσουν τους Καταλανούς από το νέο κάζο. Εξαιρετικός ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μέτρησε 11 πόντους κι 8 ριμπάουντ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…