Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Νέα “κυανέρυθρη” συμφωνία

Νέα “κυανέρυθρη” συμφωνία

22519386 1904279642921266 6064716906675989832 n

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola συνεχίζει τις βελτιωτικές κινήσεις του σε όλα τα επίπεδα, με την “κυανέρυθρη” ΚΑΕ να επισημοποιεί τη συνέχιση της συνεργασίας της με την εταιρεία “AVANCE“.

Η ανακοίνωση του Ιστορικού:

“Η ΚΑΕ Πανιώνιος συνεχίζει την προσπάθεια ενδυνάμωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας μας, προχωρώντας σε συμφωνίες με νέους και παλαιούς χορηγούς κι υποστηρικτές μας.

Οι παίκτες του Πανιωνίου θα μετακινούνται με ασφάλεια με τα αυτοκίνητα της εταιρίας “ΑVANCE“, που θα αποτελέσει τον πολύτιμο χορηγό μας και για την περίοδο 2017-2018. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση της εταιρίας, για την πολύτιμη συμπαράσταση στην ομάδα μας.

Λίγα λόγια για την “AVANCE”
Η Avance Rent A Car ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1992 στην Αθήνα και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με ποικίλους τύπους αυτοκινήτων και μηχανών. Για περισσότερο από μια δεκαετία προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει κι ανανεώνει.

Σταθμούς της Avance Rent A Car θα βρείτε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα τα σημεία εξυπηρέτησης μας περιλαμβάνουν: ΑΘήνα, Αργυρούπολη, Μαρούσι, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο (Κρήτης), Τήνος, Χανιά, Ρέθυμνο, Αγ. Νικόλαος, Ρόδο, Βόλος, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Λάρισα, Πάτρα, Πρέβεζα, Σαντορίνη, Σύρος, Χίος.

Παροτρύνουμε τους φίλους του Πανιωνίου να εμπιστευτούν τους υποστηρικτές μας κι υποσχόμαστε ότι η συνεργασία μας θα έχει την ανταποδοτικότητα που αρμόζει στην ποιότητα της παροχής υπηρεσιών τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…