Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Νέα “ερυθρόλευκη” συνεργασία

Νέα “ερυθρόλευκη” συνεργασία

olympiakos proetoimasia proponisi

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Όμιλο Μαυρογένη και των προϊόντων “fluo” και “GREE“, που θα αποτελέσει εκ των χορηγών της ομάδας τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ένταξη του Ομίλου Μαυρογένη και των προϊόντων “fluo” και “GREE” στο χορηγικό πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018.

Ο Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επίτευξη μιας ακόμα χορηγικής συμφωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Όμιλο Μαυρογένη, για τα επόμενα δύο τουλάχιστον έτη. Ο Όμιλος Μαυρογένη διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα της μεγαλύτερης εταιρείας κλιματιστικών στον κόσμο, της “GREE“, και την πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας “fluo“, με smartphones και tablets.

Η καινούργια αυτή χορηγική συνεργασία με έναν πολύ ισχυρό ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο, ενισχύει τη δυναμική της ομάδας των χορηγών μας κι ισχυροποιεί τις επιχειρηματικές συνεργασίες μας. Ελπίζουμε, μέσα από τη στρατηγική μας, το βραβευμένο κι αποδοτικό χορηγικό πρόγραμμά μας, το όραμα μας, καθώς και τις κοινές δράσεις μας, να συμβάλλουμε στην επίτευξη όλων των εταιρικών στόχων του Ομίλου. Καλή επιτυχία!”.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μαυρογένη, Αλέξιος Μαυρογένης, δήλωσε: “Ο Όμιλος Μαυρογένη έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, κι αυτό ταιριάζει απόλυτα με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, που είναι πρωταγωνίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Η σύνδεση με την ομάδα του Ολυμπιακού είναι για εμάς στρατηγική απόφαση, που συνάδει με όσα οραματιζόμαστε κι επιθυμούμε, ως Όμιλος, για το μέλλον”.

O Όμιλος Μαυρογένη ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και, σήμερα, διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ δραστηριοποιείται ακόμη στην Τουρκία κι άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ο Όμιλος Μαυρογένη αποτελείται από εταιρείες, που έχουν ως αντικείμενο την κατασκευή ή διανομή οικιακών συσκευών, ηλεκτρικών κι ηλεκτρονικών προϊόντων κι είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των κλιματιστικών “GREE“. Ταυτόχρονα, υλοποιώντας το όραμά του για διείσδυση στις διεθνείς αγορές, αναπτύσσει με ταχύτατους ρυθμούς το καινοτόμο και δυναμικό brand τεχνολογίας “fluo“, που έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας κι ανταγωνίζεται ισότιμα τις μεγάλες πολυεθνικές μάρκες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…