Κεντρική Basket League Άρης “Να ξεκινήσουμε δυναμικά και νικηφόρα το πρωτάθλημα”

“Να ξεκινήσουμε δυναμικά και νικηφόρα το πρωτάθλημα”

aris flionis

Ο Άρης ρίχνεται στη “μάχη” της Stoximan Basket League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ο Δημήτρης Φλιώνης αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση, τονίζοντας πως οι “κίτρινοι” πρέπει να εμφανιστούν αφοσοιωμένοι και συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

Ας ζήσουμε τις στιγμές

“Την Κυριακή ξεκινάει για μας το πρωτάθλημα. Το περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε στο Παλέ. Και μιας και είπα Παλέ… Τι ατμόσφαιρα και αυτή της Τετάρτης… Τρέλα… Μακάρι να ήταν όλα τα ματς έτσι… Όλα σαν κι αυτό… Αυτή είναι η ομορφιά του μπάσκετ… Η ομορφιά του αθλητισμού…

Ξεκινάμε την Κυριακή όπως είπα. Πρεμιέρα κόντρα στο μαχητικό Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Όχι και το αγαπημένο ταξίδι για εμάς τους βόρειους. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο στόχο μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά και νικηφόρα το πρωτάθλημα. Προβλέπεται μια απαιτητική χρόνια γεμάτη μπάσκετ, θα δουλέψουμε σκληρά και θα μάθουμε πολλά εντός και εκτός παρκέ.

Ας ζήσουμε τις στιγμές και ας δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις. Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής και ο αθλητισμός ευλογία για όλους μας. Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία πάνω από όλα και καλή αρχή!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…