Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να μην επαναπαυτούμε”

“Να μην επαναπαυτούμε”

papadakis kolossos

Ο Κολοσσός έχει πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα στη Stoiximan.gr Basket League, όντας αήττητος ύστερα από δύο αγωνιστικές. Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, έτσι, τόνισε πως οι Ροδίτες δεν πρέπει να επαναπαυτούν, κόντρα στον Κόροιβο (21/10, 16:30) στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο της τρίτης “στροφής” του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός γκαρντ χαρακτήρισε καλοδουλεμένη ομάδα τον επικείμενο αντίπαλο του Κολοσσού, που -όπως υποστήριξε- οφείλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και σκληρός στην άμυνά του.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο μπλογκ, που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Να μην επαναπαυτούμε
Γεια σας και πάλι, φίλοι μου

Ερχόμαστε από άλλη μία νίκη, που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί ήταν εκτός έδρας. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, αλλά εμείς δεν επηρεαστήκαμε από αυτό και, έτσι, παρουσιαστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, εφαρμόζοντας το πλάνο του προπονητή μας.

Πήραμε, λοιπόν, τη δεύτερη νίκη μας στο φετινό πρωτάθλημα και, τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα άλλο παιχνίδι, τελείως διαφορετικό, αλλά και πάλι μακριά από το γήπεδό μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτούμε, γιατί ο Κόροιβος είναι μία πολύ καλή ομάδα, ανεβασμένη και καλοδουλεμένη, η οποία είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, πράγμα που έδειξε στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη.

Γι’ αυτό κι εμείς, αν θέλουμε να έχουμε τύχη σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί. Ο Κόροιβος αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι κι εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σκληροί στην άμυνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…