Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να φτάσουμε ένα βήμα παρακάτω στην Ευρωλίγκα”

“Να φτάσουμε ένα βήμα παρακάτω στην Ευρωλίγκα”

spanoulis

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του χορηγού στη φανέλα της επόμενης σεζόν και εκεί βρέθηκαν Γιάννης Σφαιρόπουλος, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης. Ο προπονητής και οι παίκτες των “ερυθρόλευκων” στάθηκαν στην τύχη που χρειάζεται η ομάδα τους την νέα σεζόν, ενώ σχολίασαν και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σφαιρόπουλος: “Θέλουμε τύχη όλη την σεζόν. Σίγουρα θα υπάρξουν και άτυχες στιγμές και ας ελπίσουμε το Σκρατς να μας φέρει τύχη. Έχουμε μία βάση παικτών με νέα πρόσωπα και ταλέντο. Θα χρειαστούμε χρόνο, μας περιμένει τώρα ένα ντέρμπι και μετά η Μπασκόνια. Κοιτάμε μπροστά, το θέμα είναι να είμαστε έτοιμοι την άνοιξη”.

Για την απουσία του Ρόμπερτς από το ντέρμπι: “Μάλλον ναι”.

Σπανούλης: “Χρειαζόμαστε τύχη όλη την χρονιά, αλλά θα πρέπει να την κυνηγάμε κιόλας. Στόχος μας είναι το ένα βήμα παραπάνω, αφού φτάσαμε στον τελικό της Ευρωλίγκας πέρυσι”.

Πρίντεζης: “Από την πρώτη μέρα καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε πιο γρήγορα και πιο μοντέρνα. Έχουμε το υλικό και το ταλέντο, μακάρι να έχουμε τύχη όλη την χρονιά. Δεν θα έλεγα ότι η νίκη είναι το ήμισυ του παντός. Σίγουρα θέλουμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά θα κοντραριστούμε πολλές φορές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…