Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να δείξουμε πως είμαστε ενωμένοι”

“Να δείξουμε πως είμαστε ενωμένοι”

panathinaikos pascual

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods, Τσάβι Πασκουάλ, αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα (19/10, 21:15) με την Μπάμπεργκ στο “Νίκος Γκάλης”, στο πλαίσιο της δεύτερης “στροφής” της Ευρωλίγκας. Ο Καταλανός προπονητής υποστήριξε -μεταξύ άλλων- πως οι “πράσινοι” πρέπει να δείξουν ότι είναι ενωμένοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πρώτον, είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και, δεύτερον, πρέπει να δείξουμε πως όλοι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού είμαστε ενωμένοι. Αύριο, πρέπει όλοι οι οπαδοί να είναι μαζί μας και να μας υποστηρίξουν. Όπως είδαμε και πέρυσι, όταν είμαστε μαζί, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Πρέπει να παίξουμε με τον σωστό τρόπο. Μέχρι τώρα, μόνο σε ένα παιχνίδι δεν το κάναμε (σ.σ. στη Βαρκελώνη).

Αύριο, πρέπει να δείξουμε καλύτεροι σε άμυνα κι επίθεση, συγκέντρωση και να είμαστε αποτελεσματικοί. Έχουμε χάσει αρκετές ευκαιρίες στο ανοικτό γήπεδο, αλλά και βολές. Είναι κάτι που συμβαίνει, αλλά είναι κάτι που αλλάζει. Είναι η ώρα να νικήσουμε”.

Αναφορικά με τη γερμανική ομάδα και τις διαφορές της με πέρυσι: “Δεν είναι το ίδιο ρόστερ, αλλά έκαναν εξαιρετική δουλειά μέσα στο καλοκαίρι. Έχουμε κι εμείς νέους παίκτες κι οι δύο ομάδες είναι καινούργιες. Έπαιξαν πολύ καλά με τη Μακάμπι, αλλά στα τελευταία 6 λεπτά ο Τζάκσον έπαιξε υπέροχα. Έχουν πολύ καλό προπονητή, θα είναι δύσκολο να τους νικήσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…