Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Μήνυμα σε Παππά-Αγραβάνη η μη κλήση τους”

“Μήνυμα σε Παππά-Αγραβάνη η μη κλήση τους”

skourtopoulos

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ξεκαθάρισε ότι η μη κλήση του Νίκου Παππά και του Δημήτρη Αγραβάνη στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών είναι μήνυμα προς αυτούς, ύστερα από τα γεγονότα που έγιναν στο Ευρωμπάσκετ. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός σημείωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Γιώργο Μπόγρη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Είναι μήνυμα σε Παππά και Αγραβάνη η μη κλήση τους στην ομάδα. Με τον Γιώργο Μπόγρη δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν έχει δημιουργήσει κανένα θέμα. Το ξεκαθαρίζουμε και τελειώνει εκεί. Αν καλούσαμε περισσότερους παίκτες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και δεν ερχόντουσαν οι παίκτες, δεν θα είχαμε ρόστερ”.

Στη συνέχει αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Νίκο Παππά. “Δεν κρατάμε κακία σε κανέναν, είμαστε στην διάθεση τους να μιλήσουμε και να εξηγήσουμε ποιοι είναι οι λόγοι. Μας ξέρουν χρόνια, θα μπορούσαν να μας πάρουν τηλέφωνο να συζητήσουμε το πρόβλημα, γιατί δεν κλήθηκαν. Φυσικά παραμένουν στην διάθεσή μας στο μέλλον. Οι δύο παίκτες δεν βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που θα μπορούσαν να το διαχειριστούν καλύτερα. Δεν ζητάμε ούτε υποταγές, ούτε χαρτί δήλωσης. Θα μπορούσε να λυθεί, όπως και όλα όσα έγιναν. Δεν συμμετείχα στο επεισόδιο. Από αλλού πληροφορήθηκα τι έγινε και από το βίντεο που υπάρχει. Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια. Επαναλαμβάνω τα κριτήρια των επιλογών είναι αγωνιστικά και λειτουργικά με στόχο το καλύτερο δυνατό πάντα εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς συγκυρίας για το μπάσκετ με την κόντρα της FIBA με την Euroleague“, ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…