Κεντρική Γ' Εθνική “Μικρό βήμα προς το στόχο μας”

“Μικρό βήμα προς το στόχο μας”

gorgolis

Ένα μικρό βήμα προς την επίτευξη του πρώτου στόχου του, που είναι η παραμονή στην κατηγορία, έκανε ο Εσπερός ΑΟΠΑ με τη νίκη του κόντρα στον Κεραυνό Αιγίου, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Γκοργκόλης. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ακόμη ότι μετά την παραμονή, θα προσπαθήσουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας;

“Η ημέρα και η επιτυχία ανήκουν στα παιδιά τους εξ ολοκλήρου. Είχαμε στόχο να μείνουμε κοντά στο πρώτο ημίχρονο για να εκμεταλλευτούμε στην επανάληψη τη μεγαλύτερη ηλικία των παιδιών του Αιγίου για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Όμως, τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα από ό,τι περιμέναμε και είχαμε σχεδιάσει”.

  • Μπορείτε δηλαδή να παίξετε και καλύτερα;

“Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αφού περιμένουμε να επιστρέψουν κάποια παιδιά που είναι τραυματίες ή κάποια παιδιά που αγωνίστηκαν με πρόβλημα. Περιμένουμε, λοιπόν, όλα τα παιδιά να ενσωματωθούν πλήρως στην ομάδα για να πιάσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κεραυνό, κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι από πλευράς τακτικής και συγκέντρωσης στο κάτι παραπάνω από έναν χρόνο που είμαι εγώ στην ομάδα. Ήμασταν για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι έχοντας μεγάλο κίνητρο”.

  • Η δεύτερη σερί νίκη, το «δύο στα δύο», σημαίνει κάτι;

“Απλώς κάναμε ένα μικρό βήμα προς την επίτευξη του πρώτου στόχου που είναι η εξασφάλιση όσο το δυνατόν νωρίτερα της παραμονής και μετά να διεκδικήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε να πάμε. Η νίκη μας επί του Κεραυνού ήταν ένα μικρό βήμα προς το στόχο με μια μεγάλη πραγματικά εμφάνιση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…