Κεντρική Γ' Εθνική “Μαθαίνουμε καθημερινά από τα λάθη μας”

“Μαθαίνουμε καθημερινά από τα λάθη μας”

dimitris rodas

Τον κόσμο των Χανιών στο πλευρό του θέλει ο προπονητής του ΑΟΚ Χανιά, Δημήτρης Ρόδας. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε ακόμη ότι πιστεύει ότι η ομάδα του θα είναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμη στην πρεμιέρα του 2ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής, που θα γίνει το Σάββατο (14/10, 17.00). Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν ακόμη οι ΣκαμνάκηςΤασιούδης και το το μέλος του Δ.Σ., Πέτρος Τσαμπάς.

Αναλυτικά:

Δημήτρης Ρόδας: “Κάναμε σκληρή προετοιμασία. Πιστεύω ότι σε μεγάλο ποσοστό θα είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε πολλά προβλήματα. Ευελπιστώ ότι οι παίκτες μου θα δείξουν πολλά καλά στοιχεία. Καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα, ενώ και η ψυχολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο. Θέλουμε τον κόσμο των Χανίων να μας δει και να μας στηρίξει, ελπίζοντας ότι θα τον κάνουμε να χαρεί με μια ενδεχόμενη νίκη μας.

Θεωρώ ότι από τα λάθη μας μαθαίνουμε καθημερινά. Το ματς με τον Εργοτέλη ήταν ιδιαίτερο, πιστεύω ότι οι παίκτες έκαναν την αυτοκριτική τους και θα είναι έτοιμοι στο ματς με τον Άρη Νίκαιας“.

Μάριος Σκαμνάκης: “Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Είναι σημαντική η φετινή προσπάθεια, γιατί τόσα χρόνια δεν έγινε τίποτα στα Χανιά. Πρέπει τώρα να γίνει κάτι και στην πόλη μας. Να συσπειρωθούν όλα τα Χανιά σε αυτή την προσπάθεια. Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή κι ελπίζουμε να ξεκινήσουμε με νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αναμενόμενο είναι το άγχος. Πρέπει αυτό να μας βγει σε ενέργεια και σε πάθος. Προσωπικά αισθάνομαι καλά κι ελπίζω αυτή μας η προσπάθεια να αποδώσει καρπούς”.

Γιώργος Τασιούδης: “Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση κι ελπίζω εμείς οι παίκτες να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι οι διοικούντες είναι δίπλα μας. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν ένθερμα και είναι σημαντικό για εμένα. Οι “οιωνοί” είναι καλοί, πιστεύω ότι θα πάμε καλά, γιατί και προσπαθούμε και φυσικά θέλουμε”.

Πέτρος Τσαμπάς: “Θέλουμε την πόλη δίπλα μας. Είμαστε για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική που είναι εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία και ειδικά ο όμιλός μας. Αποτελείται από έμπειρες ομάδες και εμείς θα παλέψουμε για να πάρουμε αυτό που μας ανήκει. Είναι η ώρα του μπάσκετ για την πόλη να δείξουμε κάτι καλό. Να ευχαριστήσουμε τα ΣΥΝ.ΚΑ. Super Markets που είναι δίπλα μας, την ΑΝΕΚ LINES/Blue Stars, το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, το Smart Tours, τα νερά Σαμαριά, το γυμναστήριο Planet Fitness, τον κύριο Σκορδυλάκη και όλες τις επιχειρήσεις γενικώς που μας στηρίζουν με όποιον τρόπο μπορούν”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…