Κεντρική Γ' Εθνική “Μάγκες είστε τυχεροί διότι σήμερα βιώσατε την πρώτη απόλυση προπονητή live”

“Μάγκες είστε τυχεροί διότι σήμερα βιώσατε την πρώτη απόλυση προπονητή live”

xaris bogdanos

Ο ισχυρός άνδρας του Κεραυνού Αιγίου, Χάρης Μπογδάνος απάντησε στον Ανδρέα Μπερδέση, σχετικά με το επεισοδιακό “διαζύγιο” που είχαν οι δύο πλευρές κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του Αιγίου με τον Έσπερο ΑΟΠΑ στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του νότου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χάρη Μπόγδανου:
‘Καταρχήν, για όλα όσα θα πω επικαλούμαι τις μαρτυρίες των ανθρώπων του πάγκου του Κεραυνού. Ο κ. Μπερδέσης 3 λεπτά τουλάχιστον μετά τις διαμαρτυρίες μου και τις 2 τεχνικές ποινές που δέχτηκα, ήρθε και με παρακάλεσε: “Πρόεδρε μην “φας” και 3η τεχνική ποινή διότι θα αποβληθώ εγώ”.

Τον καθησύχασα ότι δεν θα “φάω” 3η τεχνική ποινή, αλλά αυτός απομακρυνόμενος από εμένα και από τον πάγκο και πηγαίνοντας να συνεχίσει το κοουτσάρισμα, γύρισε και, μονολογώντας, είπε: “Την Παναγ… μου“. Αμέσως σηκώθηκα από τον πάγκο και του ανέφερα ότι: “Αυτό που είπες, στο τέλος του παιχνιδιού θα δεις τι θα σου κοστίσει“.

Αυτός συνέχισε να κοουτσάρει και εγώ στα επόμενα 2” που είχα “φορτώσει” κι άλλες στροφές, γύρισα και απευθυνόμενος στον βοηθό προπονητή, στον γενικό αρχηγό, στον στατιστικολόγο και σε όλους τους παίκτες, είπα: “Μάγκες είστε τυχεροί διότι σήμερα βιώσατε την πρώτη απόλυση προπονητή live“. Φυσικά αυτό δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως.

Στο ημίχρονο οι φίλοι του Κεραυνού, που είχαν δει το περιστατικό από την κερκίδα, ήρθαν να με ρωτήσουν τι ακριβώς συνέβη και εγώ τους απάντησα ότι: “Αυτός έχει απολυθεί” και ότι “αυτό ήταν το τελευταίο του ημίχρονο που φόραγε την μπλούζα πόλο του Κεραυνού“. Στο τέλος του παιχνιδιού, έχοντας προφανώς καταλάβει ότι έχει απολυθεί, πήγε στα αποδυτήρια για να προλάβει καταστάσεις και είπε: “Παραιτούμαι” κι εξαφανίστηκε.

Την άλλη μέρα διάβασα στον Τύπο τις δηλώσεις του και την κατάπτυστη τοποθέτησή του. Κοντά στις προχθεσινές δηλώσεις μου ότι “εγώ ντρέπομαι που τον είχα προπονητή” κι ότι “εγώ αγαπάω το μπάσκετ πιο πολύ αυτόν“, θέλω να προσθέσω και τα εξής: Καλώ όλους τους θεοσεβούμενους προέδρους, όπως π.χ. τον κ. Μπακαλάρο της ΠΑΕ Παναχαϊκής και άλλους, να γνωρίζουν ότι ο κ. Μπερδέσης εξυβρίζει Παναγ… και Χριστ… Οι δηλώσεις του είναι αποκορύφωμα αχαριστίας και αφιλοτιμίας.

Όλη η Ελλάδα με καλούσε στο τηλέφωνο για να μου πει ότι οι Γκιζογιάννης και Σκλάβος δεν συνάδουν μαζί του. Ότι τέτοιοι παικταράδες με τέτοια διαδρομή στο μπάσκετ δεν μπορούν να αποδώσουν με έναν ασήμαντο προπονητή. Η απάντηση μου, όμως, ήταν ότι: “Θα σας περάσει”και ότι “εγώ τον Μπερδέση θα τον κάνω προπονητή”. Και δεν θα τον απέλυα. Θα τον στήριζα μέχρι τέλους.

Από εκεί και πέρα εάν ο κ. Μπερδέσης χρησιμοποίησε την έκφραση “Ντροπή“, τότε αυτός μου έδωσε το δικαίωμα να τα πω όλα αυτά που λέω. Διαφορετικά θα τον είχα αφήσει αμέτοχο σε όλο αυτό. Να πουν “Ντροπή για τον Μπόγδανο” σε αυτά τα 62 χρόνια που ζω δεν το έχω ακούσει από κανέναν, δεν μου το έχει πει ποτέ κανείς. Ντροπή, αντίθετα, να νιώθει ο κ. Μπερδέσης που εξυβρίζει την Παναγ… Ευχαριστώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…