Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λυκογιάννης: “Ευνοηθήκαμε από τη θεά τύχη”

Λυκογιάννης: “Ευνοηθήκαμε από τη θεά τύχη”

Aris Likogiannis Kolossos

Ο Άρης Λυκογιάννης παραδέχθηκε ότι ο Κολοσσός ήταν τυχερός στην τελευταία φάση του αγώνα με το Ρέθυμνο, όπου ο Μέντλοκ αστόχησε σε ελεύθερο σουτ τριών πόντων.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ήταν μία νικηφόρα πρεμιέρα, που εκτός από βαθμούς μας δίνει και ψυχολογία. Είναι δύσκολο για την ομάδα μας να διαχειριστεί σε έξι ημέρες τρία παιχνίδια, συν το γεγονός ότι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, ο Μπρέι, μας έλειψε από το σημερινό ματς, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.  Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι. Δεν ξεκινήσαμε καλά αμυντικά και βρήκε σουτ το Ρέθυμνο. Στη συνέχεια, προσαρμοστήκαμε κάπως, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καταπληκτικά στην άμυνα” τόνισε αρχικά ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του είχε την τύχη με το μέρος της στην τελευταία επίθεση.

“Στο φινάλε το παιχνίδι ήταν λίγο γκράν γκινιόλ αλλά θεωρώ ότι ευνοηθήκαμε από τη θεά τύχη στην τελευταία επίθεση. Με την ίδια λογική μπορώ να πω ότι και εμείς ήμασταν άτυχοι, γιατί ο Γκρίφιν πέρασε για να σκοράρει και να πάει το ματς στους τρεις πόντους, αλλά έχασε το λέι απ. Δεν είναι εύκολο να βάζεις τρίποντα εκτός έδρας, όταν το ματς είναι στην κόψη του ξυραφιού. Κερδίσαμε όμως και είναι σημαντικό, γιατί δεν θέλαμε να κάνουμε γκέλα στο γήπεδό μας και ενώ έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα στον πρώτο γύρο. Σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα καλή, με τους ίδιους στόχους με εμάς. Καλή συνέχεια στο Νίκο και την ομάδα του Ρεθύμνου“.

Για τη συνέχεια, τόνισε: “Δεν υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα αυτή την στιγμή για καμία ομάδα. Όποιος μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία, δεν ξέρει τι του γίνεται. Πέρυσι, είχαμε μία καταπληκτική ομάδα και ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με δύο ήττες. Κοιταζόμασταν να δούμε τι θα γίνει… Το θέμα είναι πως τελειώνεις. Κάναμε απλά τα πρώτα 100 μέτρα σε έναν μαραθώνιο. Θα δούμε ποιος έχει καρδιά, ψυχή και προσωπικότητα. Όταν έχεις δέκα καινούριους παίκτες δεν μπορείς να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα. Υπομονή και θα δούμε”.

  • kolossos marousi jpg

    Κολοσσός – Μαρούσι 89-85

    Σπουδαία νίκη για τον Κολοσσό, πλέον ελπίζει στην ήττα του ΠΑΟΚ. Ο Κολοσσός νίκησε το Μαρο…
  • Χέιλ Χάντερ Προμηθέας - Κολοσσός

    Προμηθέας – Κολοσσός Ρόδου 84-79

    Απέφυγε το σοκ στην παράταση ο Προμηθέας Ο Κολοσσός Ρόδου έδειξε άκρως ανταγωνιστικό πρόσω…
  • 6145855 1 jpg

    Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

    Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…