Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Λίγες ομάδες θα περάσουν από το Ρέθυμνο”

“Λίγες ομάδες θα περάσουν από το Ρέθυμνο”

A1 7

Τα τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα του Γκρέι θεωρεί πως ήταν το κομβικό σημείο της αναμέτρησης του Λαυρίου με το Ρέθυμνο ο Χρήστος Σερέλης. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι από την έδρα της κρητικής ομάδας θα περάσουν ελάχιστες ομάδες, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στους Κρητικούς και στον Νίκο Βετούλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Σήμερα πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και δύσκολη έδρα, όπου λίγες ομάδες θα καταφέρουν να περάσουν. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η νίκη γατί περάσαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα λόγο του τρόπου που χάσαμε από τον Άρη, έχοντας προβλήματα ψυχολογικής φύσης.

Τα παιδιά ήταν πολύ καλά επιθετικά. Πετύχαμε 95 πόντους και βάλαμε μεγάλα σουτ. Θεωρώ κομβικό το σημείο που έβαλε τα 4 συνεχόμενα τρίποντα ο Γκρέι, τα οποία μας έδωσαν ώθηση και την πίστη ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αγχώνοντας παράλληλα την άλλη ομάδα. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τη νίκη, ώστε να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο Cretan Kings και στον φίλο μου Νίκο Βετούλα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …